Kakor

Ibland är livet snällt. Som i helgen tillexempel. Jag var till Stockholm och hade den bästa av helger med mat, vin fest och allt som gör livet värt att leva. Att komma hem till Norge var inte alls lika roligt. Lägenheten hade lämnats i ett enda kaos och jag hade dessutom glömt att ta ut soporna där det låg gammal fisk.

Jag har jobbat på ankomst under två dagar nu och inte orkat mer än att jobba och äta. Imorgon väntar ännu en dag med KLM och Air France och jag har haft ont i magen i två dagar över det. Det känns inte alls bra kan jag säga. Jag har dessutom hört att det varit fullständigt kaos de senaste dagarna med halvtimmeslånga förseningar och nu är det dessutom strejk bland säkerhetspersonalen, vilket inte gör saken bättre. Nej fy, jag vill inte!!

 

Nu på kvällen har jag i alla fall bakat kakor som blev mycket goda, så nu har jag någonting att lägga i min fina kakburk som jag fått av moster.

 

Nej, nu blir det sängen, jag ska ju gå upp sisådär kvart i tre inatt för att börja jobba kvart över fyra.
 
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 

 
 


Kommentarer
Postat av: ullis

så duktig du e som bakar och står i. Har också ångest när jag ska sitta på kl/af, man får ju aldrig sitta där så man lära sig ordentligt.. inte för att man vill det.. men det gör det ju inte enklare när man måste lära om varje gång man sitter där.. :( men men. kram

2010-06-15 @ 20:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0