En till

Vi tar en till video när vi ändå håller på.
Här är en från Kuala Lumpur när vi precis kommit fram.
 
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 

...

Jag känner att jag ligger lite efter med videobloggandet. Jag skyller det på dålig internetuppkoppling efter att vi lämnade Thailand.
Här kommer i alla fall en video från Flygplatsen i Phuket. Det är tidigt på morgonen och vi sitter och väntar på flyget till Kuala Lumpur.
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 

 
 

Strandhäng

Idag har vi varit på stranden. Helt underbart, fast det blåste en hel del och var rätt kallt i vattnet, men hey, det går ju knappast att bada hemma den här tiden på året...
 
 

 
 

 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Perth

Jag har det så otroligt bra!

I onsdags landade vi på flygplatsen i Perth och där blev vi hämtade i bil av några killar vi träffade på Bali.
Efter det har de här killarna visat oss runt i Fremantle (den förort där vi bor) och hjälpt oss med diverse saker som vi inte har nån aning om.

 

I fredags var jag och Sara ute och gick och upptäckte stan i nästan sex timmar. Vädret var helt toroligt och vi svettades som galningar där vi gick. Vi gjorde ostmackor på morgonen som vi mumsade i oss under eftermiddagen när de smält ihop helt där de låg i väskan…

Vi hann även med et paket kakor och en mjölkliter i en park. Jag måste säga att mjölken här är fantastiskt god!

 


Igår var vi på hemmafest hos Jay och spelade biljard i garaget och sen satt vi och spelade kort på garageuppfarten i eftermiddagssolen. Det var egentligen meningen att vi skulle gå ut också, men eftersom vi började festa så tidigt så var alla mer eller mindre döda när klockan närmade sig tio, så då gick vi hem och sov istället.

 

Jag har det så bra här! Det är bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig.
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 


KUL

Innan jag och Sara åkte till Bali så stannade vi ett dygn i Kuala Lumpur. Det var coolt och det var riktigt jobbigt att gå hela dagen, men så himla värt det.
 
Nu befinner vi oss i Perth i Australien och här har vi det himla bra. Jag ska ladda upp fler foton snart, men det tar ju så lång tid...
 
 

 
 

 
 
xoxox
 
 
 

 
 
 
 
 

Bali baby!

Bali ar helt underbart!
Vi bor pa basta stallet, vi ater godaste maten och traffar basta manniskorna.
Vill jag aka hem? Nej!!


xoxox




Kuala Lumpur

Jag älskar den här staden!! Det är skitigt och bullrigt och luktar himla konstigt. Det var 32 grader varmt när vi kom idag och jag och Sara har vandrar runt hela staden under i princip hela dagen.
Vi bor skitbilligt på ett hotell med knallgröna väggar och har ätit tokbillig mat flera gånger idag.
Så himla länge vet jag inte om jag velat stanna här, vårt dygn känns helt perfekt.
Imorgon är det dags att resa vidare igen. Då styr vi mot vårt älskade Bali och Kuta.

Jag laddar upp film och bilder nästa gång, jag orkar verkligen inte nu.
Nu ska jag maila min älskade mamma!
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Hejdå Thailand

Jag har packat väskan, beställt taxi, ätit en sista bananpannkaka och här kommer sista videon från Phuket.
Imorgon bitti åker vi till Kuala Lumpur. Taxin kommer kl 04.30.
 
 

 
 
 
 
 
 

Foton

Jag passar på att lägga ut lite fler foton från vårt underbara Patong. Jag kommer sakna det här stället!!
 
 

 

 
 

 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 

En kväll i Phuket

En till video gott folk
 
 

 
 

...

Idag när jag och Sara låg på stranden kom en tant och sålde fantastiskt fina ringar.
Jag var bara tvungen att slå till på den här!
 


 
 
Nån gång runt tre blev vi så himla hungriga att vi gick ut och letade efter någonting att äta och hittade  ett trevligt ställe där vi köpte mat för en tia.
 
 

 
 
 
Och på vägen hem hittade jag som vanligt några helt fantatsiska elledningar att fotografera
 
 

 

 
 
Nu blir det bok och vatten på balkongen!!
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 

100911

Nu gör vi sista dagen i Thailand.
Jag är sjukt trött, har sovit riktigt dåligt inatt. Att dricka Red Bull innan man går och lägger sig visade sig vara en ganska dålig idé.

Idag ska vi bara softa på stranden (hoppas molnen försvinner snart) och försöka ragga taxi till flygplatsen till imrogon bitti, då det bär av till Kuala Lumpur.
 
 
xoxox
 
 
 


Crazy days

Ja, vad kan man säga? Thailand är galet! Eller om det kanske är vi som är galna, jag vet inte... Kul har vi i alla fall och det är väl det som är poängen. Vi fortsätter göra det vi är bäst på - festa och sola.

Nu ska vi ner på stan för att möta upp ett par australienare som har lovat oss middag och en snabbkurs i allt vi behöver veta om Perth.

Hörs!!
 
 

Hej

Jag och Sara tar en paus från allt solande och festande och ligger just nu tvärs över sängen med varsin dator. Det är faktiskt himla skönt att bara göra ingenting en stund.
Jag är fortfarande ganska trött efter gårdagens utekväll, trots att jag sovit i omgångar på stranden.

Det är lite mer moln idag, men det gör absolut ingenting, det är snarare skönt eftersom det inte blir så hysteriskt varmt.

Vi ska väl snart gå ut och hitta lite mat. Så mycket annat händer inte här. Det är väl det som är hela poängen med semester?
 
 
Hörs!!
 
 

 
 
xoxox
 


 


God Morgon!

Här skiner solen och jag och Sara gör oss klara att gå ner till stranden.
Här får ni en till video att titta på!
 
 

 
 
 

En video, en videoooo!!!

Här är en video från flygplatsen i München.
Party, party! :)
 



 
 
xoxox
 
 
 
 

...

Här kommer en liten uppdatering. Vi är i Thailand och har det hur bra som helst. Igår när vi kom var det regn, ösregn, men det avtog på kvällen och vi passade på att prova utelivet i Patong.
 
Idag vaknade vi vid halv ett och då var det strålande sol, så vi gick ner på stranden och åt choklad- och bananpannkakor till frukost. Inte helt fel.
 

Här är några bilder:
 
 


 
 
Specialbagage i Tyskland :)
 
 

 
Två galningar i München 
 
 

 
Vårt hotell i Phuket
 
 

 
Vår strand
 
 

 
Vår fest
 
 

 
Vår frukost
 
 

 
Vår utsikt
 
 

 
Vår morgon
 
 
xoxox
 
 


Kräftor och Champagne

Ikväll har mamma och pappa bjudit på kräftor och skumpa hemma.
Jag älskar det och skulle lätt kunna leva på det resten av livet!!

Nu blir det sängen och imorgon blir det Den Kungliga Huvudstaden.
 
Puss!!

 
 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens fem

Dagens fem i kategorin "uträttas"
 
1. Vaccinera mig
 
2. Träffa underbara Jonas
 
3. Rösta
 
4. Fila fötterna
 
5. Äta kräftor tills jag spricker
 
 
 


 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 


Hej Skåne, jag gillar dig!

Ikväll har livet varit snällt mot mig igen. Anna har bjudit på mat och Helsingborg har bjudit på en fantastisk solnedgång.
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 


 
 

 
 

 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Packa Fridas Kappsäck...

Jag försöker tänka en det går inget vidare. Jag har idag packat upp allt innehåll i min ryggsäck och spridit ut det över hela köket.

Hjälper det? Nej, det gör det inte!!

Jag hade video-dejt med Sara via msn i morse också. Tanken var att vi tillsammans skulle gå igenom våra packningar och ta bort saker som vi inte behöver.

Hjälpte det? Nej, det gjorde det inte!

Det enda som hände var att jag kom på att jag inte har packat en enda pary-outfit, vilket jag ju naturligtvis måste göra… Hmm, ut på stan och leta! Sen måste jag ta bort någonting för att få lägga till någonting.

Utan toalettsaker väger nu min packning ca 9 kilo. Det är ju faktiskt inte helt illa med tanke på att jag ska vara borta ett år och för de två veckorna på Bali hade jag packat 7 kilo, men det känns ändå som för mycket!

 

Herregud, var ska det här sluta??

För övrigt konstaterade även Sara att jackan jag tänkt slänga nog kan vara riktigt bra att ha med sig. Vi får väl se hur det går med den saken. Jag kan ju alltid slänga den efter vägen annars.

 

 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


...

Åh, jag har precis kommit på att jag nog inte komme vilja slänga den där jackan jag iförskaffade idag. Den är faktiskt helt perfekt. Jag såg det inte när jag köpte den, men det går ju att dela den till två jackor! Dessutom ar den tunn och sitter jättefint. Hmmm... Svårt att inte spara.
Nu får det bli ompackning av alla saker igen.
 
 

 
(Det går att dela jackan till två olika långa delar som blir riktigt tunna, perfekt för lite kyligare dagar...)
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Lilla fröken Efftektiv

Nu har jag fått en massa saker uträttade. Jag har för det allra första sovit ut ordentligt. Som jag har längtat efter att få sova! Jag tror jag slocknade innan jag hade lagt huvudet på kudden igår och sen sov jag typ tio timmar. Underbart!

När jag vaknade blev det långfrukost med bloggar och facebook (hur skönt är det inte att vara ledig?) och under tiden ringde jag till försäkringsbolaget och ordnade med reseförsäkring. Efter det tog jag mig ner på stan där jag införskaffade solkräm och vätskeersättningstabletter, gick till banken och köpte en jacka på second hand som jag tänkte ha på mig sista dagarna innan vi åker, som jag kan kasta sen. Det känns onödigt att dra värsta jackan med sig till andra sidan jorden.

 

Nu har jag slängt jackan i tvättmaskinen, ätit lunch och fått lite kaffe. Ska väl snart ta mig ner i garaget för att städa bilden också och sen ska jag laga mat åt mamma och pappa. Gud vad effektiv jag är!
 
 
 


 
 
 
xoxox 
 
 
 
 
 


Gili

Efter den mindre roliga vistelsen i Padangbai åkte vi speed boat ut till Gili Trawangan. Gud, vilket ställe! Helt underbart!
Där solade vi varje dag och festade varje kväll och njöt så mycket vi kunde av att leva.
 
 


 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Lite bilder

Jag lovade ju att jag skulle visa bilder från Padangbai på Bali. Stället lät som en dröm i turistboken, men när vi kom fram var det inte riktigt så fint som vi föreställt oss... Stället var litet och skräpigt och människorna var inte alls så trevliga som de varit på alla andra ställen där vi varit. Vi fick tag på ett litet rum där madrassen i sängen verkligen sett sina bättre dagar och extramadrassen var så äcklig att vi gömde den. Det gick inte att stänga varken fönster eller dörr, så vem eller vad som helst kunde bara knalla rätt in i rummet.

När mörkret föll kom även djuren fram – kackerlackor stora som råttor och råttor stora som katter. Överallt.

Vi hittade i alla fall en mycket trevlig restaurang som hette The Zone, där vi satt hela kvällen och åt mat och lyssnade på musik.

 

 
 
Utsikten var ju skaplig iaf... :)
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
The Zone
 
 
 

 
 
 

 
Sen åkte vi ut till Gili Trawangan
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 


RSS 2.0