Det blir aldrig som man tänkt sig...

Ja, det där med att vara ute och turista gick ju sådär. Vi gick ut och åt frukost, kom hem igen, lade en tvätt i maskinen (ja, här får man minsann tvätta och hänga själv) och bläddrade igenom guideboken. Precis när vi skulle gå kom en kille från en tidning som vi pratat med några dagar tidigare och ville ta med oss till en fotografering eftersom de ville ha oss på framsidan. Kul tyckte vi och drog iväg.

Vi kom fram till ett litet torg framför en gammal fort-ruin som heter A'Famosa och där skulle vi hoppa. Ja, de vill tydligen att alla på omslaget ska hoppa, så det var bara att sparka av sig skorna och börja skutta. Det var rätt stelt till en början, men vi kom igång efter en liten stund och hoppade upp och ner i typ två timmar innan de var nöjda.

Vi hade jätteroligt och fick sällskap av en hel skolklass med pojkar och två cykeltaxigubbar som också hoppade med oss.

När vi skuttat klart gick vi och åt mat och sen gick vi i alla fall och tittade på det gamla fortet (som det inte var mycket kvar av) och en gammal kyrka (som det inte heller var mycket kvar av). Uppe i kyrkan träffade vi på några taiwaneser som av en slump ville att vi skulle hoppa tillsammans med dem på en bild också. Klart att vi ville skutta mer, så vi sparkade av oss skorna än en gång och hoppade för allt vad vi var värda.

När vi tittat klart satte vi oss på en bänk och softade lite i solnedgången och när vi satt där kom det en massa cykeltaxis och vi bestämde oss för att haffa en och åka hem i den. Sagt och gjort. Vi gick fram till en kille och frågade om han hade någon bra musik och visst hade han det, han skulle bara koppla in sin mobiltelefon till bilbatteriet som gick till högtalarna och sen var partyt ett faktum.
Vi hade skitkul och satt där och skrattade och alla andra glodde på oss som om vi var helt dumma i huvudet. Med all rätt!

Vi hade hur som helst en riktigt bra dag och jag hoppas att tidningsomslaget blir bra också! Tyvärr måste vi vänta till juni för att få se hur det blev, men det kan det väl vara värt.

 
 
 

Här stod vi och hoppade i flera timmar
 
 

Här är A'Famosa, det gamla fortet
 
 
 

Malin poserar inne i fortet
 
 
 

Min tur att posera i fortet
 
 
 

Utanför fanns en kul kanon som jag klättrade upp på
 
 
 

Det glada tidnings-teamet
 
 
 

Malin utanför kyrkan på toppen av kullen
 
 


Jag hade inte riktigt fått nog av hoppandet, så jag hoppade lite till...
 
 
 

Ännu ett hopp med vilt främmande människor
 
 
 

En hungrig liten Frida i väntan på maten
 
 
 

Maaaaat!!!
 
 
 

Såhär kopplar man ihop mobiltelefon, bilbatteri och högtalare. Så jobbar ett riktigt proffs!
 
 
 

Som sagt, jätteroligt! :)
 
 
 

Party party!!
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0