Welcome to the jungle

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen, men det beror på att jag har varit ute och djungelvandrat i tre dagar.
Det var helt underbart, även fast det var rätt svettigt på dagarna och kallt på nätterna. Hur som helst en sjuhelsikes upplevelse och här kommer bilderna!
 
 
 

Vi började klockan nio på morgonen med att åka bil ut till ett ställe där vi skulle rida elefant
 
 
 

Till en början satt både jag och Malin i korgen och skumpade runt, sen frågade den lilla elefantchauffören om jag ville rida på nacken på elefanten. Jag överträffade mig själv med att säga ja och sen var det bara att hoppa fram, samtidigt som han hoppade av.
Det läskiga var att jag inte hade en aning om hur man styr ett så stort djur och dessutom hade jag ingenting att hålla i mig i, men det var himla kul i alla fall.
Bilden har George tagit.

 
 
 
 

Första dagen var vi tio personer och två guider. Här har vi stannat för lunch och bad vid ett vattenfall och jag överträffade mig själv med att ge mig ut och kättra på de hala klipporna för att komma ner i vattnet.
 
 
 
 

Oj, bilderna kommer visst inte i ordning här, men det gör ingenting... Här är vi i alla fall i bilen på väg ut i djungeln.
 
 
 
 

Okej, tillbaka till elefanterna... Här är Jimmy och George (en jättetrevlig kille från Irland) på sin elefant. Deras chaufför hade också hoppat av...
 
 
 
 

Det var en liten pluttis-elefant med ut och gick och som alla andra barn så gillade den att bada
 
 
 
 

Efter att den hade badat hittade den en härlig jordhög att rulla sig i och den for runt där som en virvelvind och gosade tills den var helt röd
 
 
 
 

Efter elefantridning och lunch bar det av uppför. Det var sjukt jobbigt, men utsikten var riktigt fin!
 
 
 
 

Efter en mycket lång dags vandring (mestadels uppför) kom vi fram till en by där vi skulle stanna över natten. Jag hittade en häftig buffel som jag fotade. Han såg mindre nöjd ut med det...
 
 
 
 

Malin hittade bästa platsen i eftermiddagssolen
 
 
 
 

Här är
Jimmy på kvällen, mätt och glad efter en fantastiskt god middag
 
 
 
 

Efter att ha spenderat kvällen kring lägerelden, med gitarr och sång (mer eller mindre lyckat, då vi inte hittade en enda sång vi kunde både sjunga och spela), gick jag upp klockan sex morgonen därpå för att se på soluppgången. Magiskt!
 
 
 
 

Himlen var verkligen fantastisk och inget foto i världen skulle kunna göra den rättivsa, men jag försöker i alla fall
 
 
 
 

Here comes the sun...
 
 
 
 

This is when the magic happens
 
 
 
 

Här spenderade vi första natten. Helmysigt!
 
 
 
 

Byn vi bodde i
 
 
 
 
 

Andra natten bodde vi i en hydda mitt ute i skogen. Där hade de härliga hängmattor och eldflugor och grillade grodor över öppen eld.
När vi kom fran duschade vi i ett vattenfall och åt jättegod mat (inte grodor).
På natten var det fruktansvärt kallt och jag och Malin fick ligga och krama varandra hela natten för att inte frysa ihjäl.
Bilden har George tagit

 
 
 
 
 
 

Ut i djungeln igen.....
 
 
 
 

Jag och Nope, vår helsköna guide
 
 
 
 

De flesta av våra djungelkamrater skulle bara vara ute en natt, så dag två och tre var det bara jag, Malin, Jimmy, George och ett lite äldre franskt par i vår grupp.
 
 
 
 
 
Jag ska ta och knycka lite fler härliga bilder från Malin också, så ni får se var vi bodde andra natten!

 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0