Måndag, Tulum

Igår cyklade vi ut till Grand Cenote och snorklade. Hannah hade inte varit där förut och jag hade ingenting emot att åka dit igen. Det blev en ännu bättre upplevelse den här gången eftersom Hannah hade en undervattensficklampa, så vi kunde simma in i grottorna och se på alla fantastiska fiskar och formationer av berg. Underbart!

Efter det behövde vi lunch, så vi stannade efter vägen och beställde mat av en liten gubbe som bara hade en enda rätt på menyn. Vi försökte förstå vad det var han sålde, men vi hade ingen aning. Det visade sig vara kyckling med ris, bönor och potatis och hembakade tortillas. Så galet gott och inte vegetariskt, men vad ska man göra när det bara finns ett val...

Sista kvällen i Tulum blev en helt underbar kväll. Vi softade på beachen fram till sen eftermiddag och på vägen hem stannade vi på en bar och drack öl.
Middagen bestod av vegansk burrito och sen fortsatte vi ner mot centrum. Det visade sig att det var karneval med karuseller, marknad och en massa mat. Där köpte vi churros och öl och när vi var klara med det fortsatte vi bort till mojitobaren.

Där visade det sig att det var ett band som spelade, så vi drack drinkar och lyssnade på ska och pratade med en massa härligt folk. Tydligen dansar jag numera salsa. Hm.

Efterfesten blev på en klubb som hade dansgolv där vi dansade halva natten. Riktigt härligt!

Idag har vi försökt sola de sista timmarna, men det blev så dåligt väder att vi gav upp och cyklade tillbaka hem efter bara en och en halv timme.

Nu har jag packat och gjort klart allting inför resan tillbaka till Cancún, så nu börjar den långa resan hemåt.

 

 

 

Sköldpadda
 
 
 
Skylt
 
 
 
 
 
En liten vän
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0