Kockeri

Jag ska börja med att säga en sak till Malin:
Din tatuering är klar, men jag har inte kunnat lägga ut nån bild på den än, eftersom min kamera är död och laddaren har kommit bort i flytten. Men om du ska hit på fredag kanske vi kan träffas? Jag kanske kan få bjuda på middag?? Call me!

Okej, jag har börjat skolan. Jag är inte död än, även om det kändes så med all ångest i kroppen veckan innan. De sista dagarna innan jag började kunde jag knappt andas. Jag har aldrig varit så nervös för någonting i hela mitt liv! Jag drabbades av total panik och var helt övertygad om att klassen skulle bestå av elaka människor som bara skulle se ner på mig eftersom jag helt saknar erfarenhet. Det visade sig att jag hade fel! Nu har jag inte hunnit bekanta mig med alla än, men de jag har pratat med är jättetrevliga.
Fast jag är fortfarande nervös inför att börja jobba i köket. Men med tanke på att det är många nybörjare i klassen tror jag de lägger köket på basnivå också.

Den här veckan har vi hunnit med en rundvandring på skolan, två filmer och två olika vinprovningar med totalt 7 olika viner. Jag har det med andra ord ganska bra än så länge. Synd bara att jag kör bil, får vara noga med att spotta...

Jag är sjukt trött, men det hör väl till när man börjar göra nåt nytt.
Nu ska jag gå och l

Mitt liv som Skåning

Nu har jag bott i Skåne i två veckor. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är jättenöjd... Vädret är bajs, det är så fuktigt så det inte går att andas och det är total mygginvasion. Jag tvingas dessutom bo hos mamma och pappa i deras lägenhet. Eftersom de har en trea med bara ett sovrum får jag sova i matsalen. Jippi... INTE!
MEN nu har jag äntliten hittat en lägenhet som jag köpt. En jättefin etta på 43 kvadrat i Ängelholm. Ska iväg och skriva kontrakt imorgon bitti och sen ska jag upp i lägenheten och mäta och se hur jag ska måla och möblera. Gud så roligt!!!
Jag är sjukt nervös inför skolstarten. Shit, det finns alldeles för mycket att oroa sig för! Jag är orolig för att jag har köpt fel sorts kockkläder och skor, jag är orolig för att jag har fel knivar, jag är orolig att jag inte ska fatta någonting, jag är orolig för precis allt!

Åh, jag har inte skrivit på så himla länge!!
För några veckor sen var jag på Way out West och gjorde därmed festivaldebut. Det var grymt! (Bilder kommer senare, eftersom jag inte kan få in bilderna i den här datorn.) Jag var där med Ingrid och hennes bror och Göran. Stackars Göran var sjuk, men jag tvingade ändå in honom i bilen och körde honom genom halva Sverige eftersom jag inte vågade köra ensam. Men jag tror nog han hade det ganska bra trots allt.
Han kommer förresten och hälsar på mig ikväll. Åh, jag längtar!

Nu måste jag hjälpa mamma städa hela


Besviken

Ingrid skulle kommit idag, men bestämde sig för att inte komma. Jag blev jättebesviken och satt hemma och deppade framför datorn hela dagen. Fy vad tråkigt jag har haft idag!
Nu på kvällen har jag spelat Rollercoaster 2, vilket är typ världens bästa spel.
Sen fick jag en ny DVD med Carmen Electras striptease workout av Göran. Nu fick jag en med ett hip hop-nummer, vilket var jättesvårt och gick mycket fort, men svettig blev jag, så det måste väl ha bränt nån kalori. Efter att ha kört igenom den en gång var jag så förvirrad att jag fick lov att köra igenom den igen för att få ordning på alla mina kroppsdelar. Jisses vilken dålig koordination jag har!!!
Jag är dessutom gräsligt godissugen efter att ha jobbat upp ett enormt sockerberoende under sommaren på cafét.
Funderar på om jag ska ge efter för mitt begär och belöna mig själv för att jag har tränat, eller om jag ska försöka klara en dag utan en sockerchock...
Får se hur jag gör.
Nu ska jag nog fortsätta bygga nöjesparker... Och imorgn går flyttlasset till Mora.

Nu kommer Ingrid!!

Jaaaaa, idag kommer min kära lilla vän Ingrid till stan. Gud vad jag saknat henne! Jag ska bjuda på middag och sen ska vi nog gå ut med Petra (hennes kompis). Jag tror jag ska laga nån slags pasta med fisk och skaldjur. Göran får äta pasta och köttbullar eftersom han inte äter fisk.
Min flytt går sådär, jag har packat i princip allt, men nu måste jag få skiten härifrån till Mora och det är inte det lättaste, speciellt inte när jag själv inte har dragkrok på bilen, så jag måste ta brorsan till hjälp... Ska se om det går att lösa på nåt bra sätt, jag måste ju flytta allt nu när Aron redan bor i mitt rum.
Jag funderar på om jag ska jobba idag eller inte. Micke (chefen) sa igår att jag inte behöver komma om det regnar, vilket det gör idag. Eller det duggar lite, inget trevligt sitta-ute-och-fika-väder. Jag skulle bara komma in nån timme över lunchen och hjälpa till om det blir mycket folk.
Både Zorro och Göran var så trevliga imorse! Jag kunde inte ens vara sur för att jag blev väckt för tidigt för de var så söta. Zorro kom in och var blöt och kall, så både han och Göran kröp ner i sängen med mig igen och där låg vi alla tre som en mysig liten familj och det var så härligt! Göran säger lite titt som tätt att vi måste skaffa katt och jag blir lika glad varje gång han säger så.
Nu tror jag att jag ska krypa tillbaka ner i sängen och titta på några avsnitt av SATC innan jag börjar min dag på riktigt.


RSS 2.0