Midsommar

Jag var i Dalarna på midsommar. Jag jobbade. Och klädde mig i folkdräkt...
image5image7

9818783

Jag är kär i Ludvig Svartholms underbara sång Things to lose. Har spelat den på repeat hela dagen. Åh, så fin, så fin.
Ska snart pallra mig iväg till Dalarna för att fira midsommar... Eller det kanske inte var riktigt sant, jag ska snarare dit och jobba. Håller på att torktumla min tvätt först bara. Dkjuter alltid upp den där förbannade tvätten tills tvättkorgen svämmar över och så har jag INGENTING att ta på mig... Men nu har jag köpt ett nytt sköljmedel som luktar liljekonvalj och det gör det hela så mycket mer behagligt.
Jag har skrivit ett brev till Paris också. Mest för att se om jag får svar, vilket jag aldrig kommer få. Men ändå kul att prova.


Det regnar också... Usch, jag hatar regn. jag kommer mig liksom inte för att göra nånting när det regnar, jag sitter bara och stirrar på datorn hela dagarna. Jag gör inte ens sånt jag vill göra... Skulle vilja rita eller måla lite, men det går inte.
Gjorde en tavla för ett tag sen, men den har blivit utsatt för lite vattendroppar, så den har blivit ful...

(vilken tur att det inte syns på bilden att det runnit vatten på den...)

Jaja, jag ska väl börja packa.

Vad fan är Emo???

Okej, nu är jag inte med alls, börjar verkligen bli gammal... Jag är typ sist i världen med att börja blogga, jag har ingen koll på det senaste skvallret och nu fick jag höra om nåt jävla Emo. Vad är det?? Herregud, känns som att jag har legat och sovit i flera veckor, så vaknar man upp och då finns dessa små Emos överallt och irriterar människor. Varför är det ingen som tycker om Emos? Vad är det egentligen som räknas som Emo? Är det kläderna eller musiken eller båda? Måste googla!
Jag undrar hur Paris har det i finkan... Om hon bara sitter och grinar och ber om att få komma ut eller om hon har accepterat sitt straff och försöker tänka över sina misstag. Varför bryr jag mig? Jag tycker bara det är så otroligt roligt att hon sitter där! Jag kan inte låta bli att vara skadeglad. Välkommen till den riktiga världen, flicka!
Projekt 25 är på väg att kantra helt... Jag borde inte jobba på café, så enkelt är det! Herreguuuud så mycket gott det finns! Idag åt jag en helt fantastiskt god chokladtårta med grädde. Den ultimata kombinationen av njutning och ångest... Mest ångest, faktiskt... Men nu snart kommer Göran med en ny tränings-dvd till mig: Carmen Electras striptease workout 2, fit to strip. Låter förmodligen roligare än vad det är, får väl prova och se.
Köpte en ny klocka idag också. Jättefin, fast för stor. Ska gå och ta bort en länk nån dag.

(Oj, vilken dålig bild...)


Skåne

Jag ska bli skåning. Och kock! Har kommit in på en utbildning som jag aldrig trodde att jag skulle komma in på, så nu ska jag flytta. Gud vad läskigt!!! Men roligt också!
Det ska bli skönt att byta miljö, träffa nya människor och göra nåt nytt.
Jag ska jobba imorgon. Blä, jag vill inte... Jag är inte gjord för att jobba. Jag vill leva på 50-talet när det var helt okej att vara hemmafru i fina klänningar och skor som tog hand om barnen och lagade mat. Men förhoppningsvis kommer jag trivas med att jobba med att laga mat.
Och alla pojkar är så konstiga. Först är allt bra, sen är allt dåligt, sen blir det bra igen och sen måste man prata... Herreguuuuud, varför kan inte allt bara vara bra nån gång??? Jag borde inte umgås med pojkar alls på ett bra tag. Det är egentligen ganska skönt att jobba, så slipper man tänka så mycket.


Bloggare

Jaha, så har jag trillat dit, som alla andra... Jag trodde aldrig att jag skulle bli bloggare, men nu sitter jag ändå här. Inte vet jag vad jag ska skriva om heller. Försöker gå ner i vikt just nu, men det är inte det lättaste när man jobbar på café. Får äta vad jag vill helt gratis och jag är ju inte den som är den, jag måste ju kunna svara på vad det är jag säljer.
Idag har jag dock varit ledig. Jag började dagen med att gå till cafét och hälsa på, fast det gjorde jag bara för att titta på min kompis Maddes nya hårfärg, hon färgade det blått igår. Jättefint!
Sen har jag suttit och ritat lite också. Det blev ett par bröst. Vet inte riktigt varför, det var bara nåt jag kände för.

Sen fick jag total viktnoja och fick lov att springa i 40 minuter. Kände mig riktigt duktig när jag kom hem och belönade mig själv med att dippa grönsaker och se på film, men jag kunde inte koncentrera mig på filmen, så nu sitter jag här.
Imorgon tror jag att jag ska skicka en present till stackars Paris som sitter i finkan. Fast det är rätt åt henne!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0