Första dagen på resten av ditt liv....

Nu har jag klarat av första dagen på kursen inför mitt nya jobb – ”Grunnkurs for Kunde- og Driftassistenter”. Hittills känns allting jättebra, men det är en himla massa att ta in. Idag höll vi på i drygt sju timmar med bara information. Det blir lite jobbigt i längden, men det var ändå kul och rakt utanför fönstret for det flygplan åt alla håll.

 

Det har kommit en ny tjej som bor hos oss nu. Hon heter Sara och går samma kurs som jag. Hon verkar jättetrevlig och det är skönt att ha lite sällskap på kursen.

 

Åh, det här känns verkligen bra! Jag tror att jag äntligen har hittat ett jobb som passar mig! Nu måste jag göra allt jag kan för att göra det bästa av det här. Och om två veckor kommer jag jobba i uniform på en internationell flygplats. Fan vad bra det känns!




xoxox






 
 


nedkopplad, bortkopplad, avkopplad

Har haft en alldeles fantastisk helg med min mamma ute i skogen. Vi har bott i stugan utanför Mora och eldat i öppna spisen, ätit god mat och plockat svamp. Fantastiskt!
Jag har verkligen laddat batterierna inför kommande vecka.
Nedkopplad, bortkopplad, avkopplad.

Imorgon börjar utbildningen på flygplatsen inför nya jobbet på incheckningen. Det ska bli jättekul! Jag är galet nervös, men det går nog bra.


xoxox







   


Ut i skogen...

Jag var i alla fall lite duktig igår och gick till polisen och fyllde i nåt papper som de vill ha på mitt nya jobb. Det var väl typ det...

Sen satt jag resten av dagen på golvet och jobbade med Saras födelsedagspresent. Skulle gärna lägga ut en bild på den, men eftersom jag vet att Sara läser min blogg så gör jag inte det! Haha!

På kvällen tittade jag och Lotta på P.S. I Love You. Jag hade hört mycket bra om den innan och visst var den bra, men inte så enormt jättebra som alla sagt.


Jag gick hem från jobbet efter bara två timmar idag. De ville inte ha mig där när min sambo har influensa och jag hostar som en galning.


Nu ska jag packa ihop mina saker och åka till Sverige. Ska spendera helgen med mamma i stugan och bara slappna av.



xoxox




  


Jag idag










xoxox




 
 

Bilder från helgen



Elin hade laddat kylen med allt som kan tänkas behövas under en helg




Man blir lyckligare av skumpa. Så är det bara!





Elin njuter av skumpa och chips!






Jag och Elin och min knasiga frisyr





Härliga Malin kom förbi också





Söta Elin, du är underbar!!






 
  xoxox







  

Upp som en sol...

Idag har jag haft en jättemysig dag på dagis. Jag har upptäckt att ungarna älskar att sjunga och speciellt sånger med rörelser till, så idag har vi sjungit och viftat och vinkat. Åh, älskade barn, de är så härliga!


Det var inte lika härligt att komma hem. Det visade sig att Isabelle är sjuk. Hon har feber och hostar och tror att hon har svininfluensa. Jag är totalt livrädd!

Själv känner jag mig också lite småkrasslig, men jag har trott att det bror på att jag festat för mycket och sovit för lite, men nu är jag inte lika säker längre...

Fan också! Jag har inte tid att ha svininfluensa nu!! Jag ska ju börja nytt jobb och allting!!





xoxox




 
 

Heja Frida!

Herregud vilken dålig karaktär jag har! Det var tre saker jag skulle klara av idag och jag hade verkligen hela dagen på mig... Fick jag någonting gjort? NEJ! Eller jo, jag har ju faktiskt packat upp och städat lite, men jag hann inte gå till polisen innan de stängde och jag har fortfarande inte gått min promenad.

Skärpning!

Jaja, jag tar väl på mig skorna och går en sväng då.





xoxox




 
 

no stress...

Det känns som måndag idag, fast det är tisdag. En sån där måndag när man tänkt starta sitt nya hälsosamma liv, men bara sitter i soffan utan kläder och funderar på om man ska dricka lite mera kaffe.


Vi var på bio igår, jag och mina två sambos. Snarveien var vad som sågs och rädda som tusan var vi, trots att filmen egentligen inte var speciellt bra. Vi skrek rakt ut alla tre vid flera tillfällen och satt på helspänn från första stund.

Som sagt så var ju biobesöket mer en ursäkt för att vi skulle få vara lite snygga en vanlig måndag, så istället för att ta på oss mjukisbyxorna och dega i soffan tog vi på oss snygga kläder och en massa smink och gick på bio. Mer sånt!


Jag känner mig lite stressad idag, jag vill hinna med mycket, samtidigt som jag vill göra ingenting och det blir en lite konstig kombination. Jag ställde klockan så jag skulle ta mig upp i tid och motionera, men trots att jag gick upp för två timmar sen har jag inte gjort någonting.

Jag har tre saker jag ska hinna idag: åka till polisen och fylla i ett papper, packa upp och gå en promenad. Det ska jag väl klara på en dag?



xoxox



  
 
 


Helgen

Det där med att skaffa ett roligare liv var ganska lätt, det var ju bara att göra roliga saker! Helgen har varit helt galen och något av det roligaste jag upplevt. Det blev spontanfest på fredagen, trots att vi bara skulle ta det lugnt och laga lite mat och prata lite skit. Jag och Elin korkade första vinflaskan vid 17-tiden och sen var festen ett faktum. Malin Ek som i vanliga fall bor i Turkiet kom och festade med oss också och det var verkligen kul att se henne igen.

Lördagen var inte lika rolig. Åtminstone inte på dagen. Hade den värsta baksmällan jag upplevt och var mer död än levande. Trots baksmällan blev det en tur till Kupolen och sen en sväng hem till Elins mamma i Bjurs som bjöd på mat och blåbärspaj.

Sen var det bara att åka hem och dricka mer vin. Jag var ganska segstartad, men hade en kanonkväll även på lördagen.

Söndagen var en riktigt skön dag med vackert väder och bakismat på McDonald's. Idag har jag varit otroligt sliten och knappt orkat hålla ögonen öppna, men jag mår ändå bättre än på länge, trots att jag fysiskt mår skit.

Ikväll fortsätter mitt roliga liv med bio. Jag och sambos ska se norsk skräckis. Själva filmen är mest en ursäkt för att vi ska få fixa oss och vara lite snygga en vanlig vardag, vilket vi är alldeles för sällan.


Just ja, jag kom ju in på den fullbokade kursen på flygplatsen också. Det var ju jättekul och jag är verkligen glad över det, men det innebär samtidigt att det inte bli nån Londonresa, ingen Stockholmsresa och inget boende i Oslo inom den närmaste framtiden. Det får helt enkelt vänta ett tag.


Nästa helg blir det Sverige igen, fast då ska jag bara ut och gömma mig i skogen med mamma. Svampplockning är vad som står på schemat. Gud vad skönt!


xoxox


 Uppdatering: Jag passade ju naturligtvis på att träffa Peji och Astrid också!! Pussar till er!

Sara och Björnen hann jag också med en liten sväng. Kort och intensivt, det är så det ska vara!! :)




 

Vardagsragg

Jag gick ner till Nordea för att sätta in lite pengar och när jag sitter där och väntar på min tur så kommer en vrålsnygg kille in på banken. Snygga killar är otroligt sällsynta i den här staden... Men vad händer sen? Jo, killen stöter på mig!! Haha, det trodde jag inte när jag vaknade idag! Det är faktiskt så pass otroligt att jag knappt tror på det själv.

Jag gillar idén att vardagsragga, det händer alldeles för sällan.


Jag ska försöka klippa mig i helgen också, om jag får tid. Jag ska göra nånting som kallas för undercut, vilket innebär att man snaggar underhåret. Ja, det låter ju som en helt galen idé, men jag tror det blir bra. Jag ska bara göra det precis ovanför mitt högra öra. Idag har jag provat att fläta fast håret mot huvudet precis där för att få en känsla av hur det kommer bli.


 








xoxox





  

jag vill också vara upptagen....

Jag vill också vara upptagen, stressad, ha bråttom, vara på resande fot, ha snygga kläder på jobbet. Jag vill att det ska hända saker!

Dagis i Jessheim. Hur spännande låter det? Visst, jag älskar verkligen mitt jobb, men jag och Lotta konstaterade igår att man faktiskt aldrig är snygg när man jobbar på dagis. Aldrig. Så kommer man hem och inte sjutton stylar man sig inför en kväll i soffan. Så otroligt tråkigt!
Nu måste det ske en förändring!

Mer saker ska hända, fler resor, träffa fler vänner, snyggare vardag.


Idag är jag ledig. Igen. Skönt på ett sätt, tråkigt på de flesta andra sätt.

Träning kommer det bli i form av power walk i ungefär en timme. Mer än så tror jag inte att jag orkar, eftersom jag fortfarande har träningsvärk efter måndagens monsterpass.

Sen har jag en lång måste-lista att ta tag i.


På torsdag åker jag och hälsar på Elin i Falun. Det blir kul!




xoxox




 


puss puss

Vem som helst blir ju glad av den här underbara asken för skoputs.




Fruktansvärt dålig bild, man ser ju inte ens att det är en ask... Men texten är fortfarande fantastisk!





xoxox





 

sorry...

Gud vad tråkig min blogg har blivit! Jag skriver ju bara om träning och det är ju inte så kul att läsa om... Förlåt, jag ska skärpa mig och skriva om lite roligare saker.


Förutom att träna har jag idag färgat håret på mig själv. Sist jag gjorde det blev det total katastrof - tant-lila och helt ojämnt, så jag har varit lite orolig för att göra det själv sen dess, men idag gick det bättre. Se själva!



Såhär såg jag ut före. Inte så kul...



Såhär blev det... Lite bättre....



På med lite smink så blev det ännu bättre...



Tjohoo!



xoxox





 

Fort och kort






Vem hade anat att jag skulle bosätta mig i springskorna? Men jag har faktiskt blivit riktigt duktig med träningen nu.

Idag satsade jag på att springa fortare än jag brukar, fast en kortare runda. Det var hysteriskt drygt! Jag sprang på ganska bra i ungefär en kvart, sen gick det inte mer. När jag kom hem fick jag vila kroppen i en halvtimme och efter det tränade jag lite till. Jag har precis kommit på att jag ju fortfarande har Carmen Electras fitness collection på dvd, så nu ska jag börja använda mig av dem. Idag fick det bli mage och ben, vilket tog ungefär tjugo minuter.


Nu tror jag att jag ska göra ett försök att färga håret, jag är så fruktansvärt less på det nu igen. Och sen ska jag försöka klippa luggen och försöka få den lite rakare, för nu ser det ut som att den som klippt mig var full när det gjordes...





xoxox





 


God Morgon

Jag har haft en riktigt jobbig natt och knappt sovit alls. Jag kunde inte somna när jag gick och la mig och jag vaknade vid halv sex imorse, men ändå är jag förvånansvärt pigg.

Hungrig är jag också, trots att jag redan ätit frukost.

Jag ska nog ge mig ut och springa lite om ungefär en halvtimme och sen har jag ännu en måste-lista som ska betas av under dagen.



xoxox



 
 


Sovmorgon

Jag tog sovmorgon imorse. Till halv två. Jag tror det är nytt rekord...

Sen gick jag upp och åt godis till frukost.

Bra Frida!


Eftermiddagen spenderades i soffan, kollandes på Patrik 1,5 och Sex and the City och nu på kvällen har jag varit ute och sprungit.

Jag har kollat lite på Vasaloppets hemsida nu på träningstips och fått en massa inspiration. Jag har även bestämt mig för att investera i en pulsklocka.

Det gick ganska bra att springa idag, trots festande i helgen. Jag sprang i ganska precis en halvtimme och lyckades pressa benen att röra sig lite snabbare än vanligt under korta sträckor. Imorgon ska jag nog ge de stackars benen en ordentlig genomkörare med både löpning och styrkeövningar, men ikväll nöjer jag mig med några armhävningar och situps innan det är dags för duschen.

Nu vill jag att det ska komma lite snö, så jag får se om jag fortfarande kan åka skidor... Har inte gjort det sen jag gick i mellanstadiet, tror jag.




xoxox




 


Oslo Fashion Week

Oslo Fashion Week igen. Fantastiskt.
Igår gick jag, Sofia och Katta på två visningar, Epilouge och Tina H. Båda var helt underbara och jag ville ha i princip alla kläder som visades.

Efter visningarna gick vi hem till Sofia och drack lite vin innan vi gick ut.

Det blev en lugn och trevlig kväll och jag har upptäckt att Oslo är en fantastisk stad.

Idag sov vi länge och sen gjorde Katta pannkakor till frukost. Underbart!

Jag och Katta tyckte lite synd om Sofias kampfisk som bodde i ett helt grönt akvarium, så vi bestämde oss för att städa lite åt honom. Det tog sin lilla tid, men det blev riktigt fint.

Efter det blev det en tur ner på stan där jag fyndade en ulltröja som förut kostat 500 spänn, men som jag fick för 50 nok. Mycket bra!

Sen var det dags för mig att åka hem.

Jag hade gärna stannat i Oslo för resten av livet... Eller i alla fall en längre tid... Om jag inte får jobbet på flygplatsen ska jag se vad det finns för jobbmöjligheter där, så får vi se om det blir flytt för min del.


Här kommer lite bilder!



Sofia och Katta dricker bubbel innan visningen



Epilogue




Epilogue



Trevliga gänget



Underbara Katta lagar pannkakor



Mmmm, pannkakor!!



Jag som manisk pannkaksätare



David och Katta på Oslos gator






xoxox




  

Näst bäst...

Gud vilket krångel det blev, men nu tror jag i alla fall att saker har löst sig till det näst bästa.


Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, men jag är ganska nöjd ändå. Just nu funderar jag på om jag ska springa en vända eller om jag ska låta bli. Jag vet ju att jag kommer må mycket bättre om jag gör det, men jag känner mig ganska slö, plus att jag har huvudvärk. Jag borde ju verkligen göra det nu, för imorgon kommer jag inte hinna och på lördag kommer jag vara bakis. Men å andra sidan har jag ju hela söndagen på mig.

Åh, vad jag är bra på att skjuta upp träningen.

Men om jag nu hoppar över träningen idag och istället tränar på söndag har jag ju ändå tränat tre gånger den här veckan, vilket är jättebra för att vara jag. Fast å andra sidan, om jag tränar både idag och på söndag så har jag tränat fyra gånger den här veckan och det är ju faktiskt ännu bättre... Vi får se hur jag gör.


Nu blir det i alla fall soffa och bok.



xoxox




 


Kaos!

Dagen idag har varit smått kaotisk. Igår fick jag reda på att jag ska börja på en kurs inför mitt nya jobb på flygplatsen på måndag och kommer alltså vara tvungen att vara ledig i två veckors tid från mitt dagisjobb (vilket i praktiken blir fem dagar).

Jag får inte ledigt.

Det är inte så bra. Det är invänjningsperiod för de nya dagisbarnen och det ena med det tredje, så jag får helt enkelt inte ledigt. Nähäpp, då får jag väl försöka lösa det med Proffice då. Jag ringde och förklarade min situation och fick ingen hjälp överhuvudtaget. Panik! Jag är alltså dubbelbokad från måndag och två veckor framåt. Jag vill ha båda jobben, men egentligen helst det på flygplatsen, men de kan inte garantera hur mycket jag får jobba. Det innebär att jag inte kan säga upp mig från dagisjobbet utan att riskera att hela min ekonomi brakar ihop. Jag vill heller inte tacka nej till jobbet på flygplatsen, eftersom jag hoppas på att få jobb på Arlanda genom det jobbet. Det är faktiskt det enda hopp jag har om att få jobb i Sverige inom en relativt snar framtid.

Skit!

Det är vid såna tillfällen man bara vill ringa mamma och gråta. Jag ringde både mamma och pappa och grät när vi pratat klart.


Sen messade Katta och ville gå på modevisning i Oslo, så jag sket i allting och åkte dit och hade en fantastisk kväll. Vi gick på Fam Irvolls visning och det var helt underbart! Och mitt under visningen blev det burlesk strippshow. Lyckan var total! Tyvärr glömde jag kameran hemma, så det blev inga foton.


Efter visningen gick vi och hämtade Kattas kille och hans kompis och sen gick vi till en uteservering och satte oss och drack öl. Jag visste någonstans i bakhuvudet att jag hade en bra anledning att inte dricka öl och när jag tagit mig igenom nästan hela glaset slog det mig; jag hade bilden på stationen i Jessheim. Fan. Jaja, inte mycket att göra åt, det var bara att knalla hem från stationen i natten. Jag får hämta bilen imorgon istället.


Imorgon har jag en lång och jobbig måste-lista att ta mig igenom. Usch!



xoxox





 


Sådär...

... då var badrummet klart också. Jag är helt slut! Sitter och kopplar av med lite grönt te och en ansiktsmask och ska strax gå och lägga mig. Imorgon väntar jobb och en tur till Oslo.
God natt!


xoxox





 

Dagen idag

Jag har hunnit göra otroligt mycket idag! Jag har sprungit, duschat, promenerat till stan och tillbaka, handlat, målat naglarna på både händer och fötter, tvättat, läst i en timme, dammsugit, plockat blåbär, druckit kaffe och håller för fullt på att laga mat. Och klockan är bara halv sju. Det går tydligen att få en hel del gjort om man bara vill.

Nu återstår bara att städa badrummet och plocka ögonbrynen, sen är jag klar med allting som stod på min måste-lista. Fan vad skönt!


Nagellack från Depend i färgen 36




xoxox





 


Run for your life!

Jag jobbar på det där med att hålla mig sysselsatt. Jag mådde ganska illa när jag kom hem från jobbet, så jag började med att sova en halvtimme. Ingenting får tiden att gå så fort som att sova! Sen när jag vaknade letade jag runt lite på nätet efter inspiration till att komma igång med träningen igen efter en helg av total osundhet och fann tillslut tillräckligt med inspiration för att ge mig ut en sväng. Cirka 30 minuter blev det. Jag försökte springa lite snabbare och lite längre än vanligt. Det gick ganska bra ändå, fast benen kändes så otroligt tunga. I vanliga fall när jag springer är det inte benen utan flåset som är problemet, men idag var det alltså tvärt om.


Jaha, så idag har jag alltså lyckats sova, springa och duscha sen jag kom hem från jobbet och nu är klockan strax efter 22.


Imorgon har jag en hel dag att slå ihjäl... Vad sjutton ska jag göra då? Jag har ingenting som jag behöver ha gjort, ingen disk som behöver diskas, inga läxor som behöver läsas, inga filmer som jag måste se... Här finns inga måsten. Det är ju jätteskönt på ett sätt, men å andra sidan så känner man sig ju aldrig sådär duktig när man tagit tag i saker och betat av flera punkter på måste-listan.


Jag ska nog ta och göra en måste-lista inför imorgon, för annars slutar det bara med att jag sitter i soffan och facebookar hela dagen.



xoxox





 
 

Aktivera mig!

Just nu vill jag bara att tiden ska gå jättejättefort! Jag vill att det ska vara om sisådär ett halvår nu, så jag kan börja söka jobb och bostad hemma, få flytta, fixa i ordning en lägenhet och börja leva ett normalt liv.

Men tiden går ju så sakta! Varje dag känns oändligt lång och det eviga regnandet gör ju inte saken bättre... Så vad gör man då för att få tiden att gå lite snabbare? Jo, man aktiverar sig, håller sig upptagen så man inte hinner tänka på hur mycket man längtar. Aktivera sig... Aktiviteter... Vad sjutton kan man göra då? Träna, måla en tavla, läsa en bok.

Nej, jag vet inte vad jag ska hitta på...

Den här veckan är det i alla fall Oslo Fashion Week och jag planerar att åka dit på onsdag och fredag och gå på några visningar.


Nej, jag kanske ska ta och sova lite middag, det känns som att jag behöver det.


xoxox








 


Lite bilder

Här kommer lite bilder från helgen som gick.





Björn åker bil med stil





Vi tog en tur ner till Nordbytjärnen




Jag och Lillebror




En tur till Jessheim Storsenter blev det också. Underbart att allting stavas med "S" här; sykel, senter, sitron...





Sen blev det regn... Igen...





Hejdå söta små!! Hoppas vi ses snart igen!!





 

 

Besök

Älskade Lillebror och Sara är här och hälsar på mig i helgen. Jag hade tänkt att vi skulle ligga vid Nordbytjärnen och slappa hela dagen, men tyvärr har solen gått och gömt sig nu igen... Jaja, det regnar åtminstone inte.


Nu ska jag ge dem en guidad tur runt min lilla stad.


Hörs!!




 

 

Sommarlunch

Jag är tillbaka på LCHF igen. Jag förstår inte ens varför jag slutade med det från första början. Det är ju världens bästa grej! Till lunch idag fick jag världens godaste bär-smoothie gjord på frysta jordgubbar, hallon och blåbär som jag mixade med mjölk, fil och grädde. Nästan som glass. Mums!!




 







  

YES!




Idag väntar sol och åter sol. Jag är så otroligt lycklig att det inte regnar!!











 


Solsken och nytt jobb

Jag har fått jobb igen. Jag är tydligen bra på det där med att få jobb. I alla fall i Norge... Nu har jag fått jobb i incheckningen på flygplatsen. De skulle ha ringt från Proffice i tisdags med besked om jag fått jobbet eller inte, men jag hörde ingenting under hela tisdagen eller onsdagen, så jag hade helt gett upp tanken på att få jobba där. Men så idag ringde de och sa att jag fått det. Hon bad så mycket om ursäkt och sa att de fått in så många ansökningar att de nästan drunknat i dem och att allting därför dragit ut på tiden.

Jag måste alltså ha gjort någonting rätt om jag fick ett jobb jag inte ens sökte bland så många sökande... Jag sökte ju från början jobb som stuer, alltså en sån som lastar bagage i flygplanen, men vi kom fram till att jag skulle passa bättre i incheckningen.

Nu har jag alltså fått det jobb jag drömt om men aldrig vågat söka. Konstigt nog känner jag mig bara tom.


Jag är fortfarande sjuk. Mår inte alls bra. Men idag har jag i alla fall suttit ute och fått lite sol. Äntligen en dag när man inte regnar bort alldeles.


Nej, nu ska jag ta och laga lite mat och sen ska jag nog fortsätta läsa min bok som aldrig tar slut. Just nu läser jag Lasermannen, den är jättebra, men den är ju så lång!! Drygt 400 sidor med pytteliten text.





Och på dagis har vi lärt oss göra armband








 

Tidningspapper och rosetter

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Tyvärr är det helt värdelöst att gå ut i Jessheim och även fast det var mycket folk ute så var det mest ointressanta människor och dålig musik. Jag mådde inte jättebra, så jag gick hem ganska tidigt.

När jag vaknade imorse mådde jag fruktansvärt dåligt. Jag hade ont i hela kroppen, världens huvudvärk och halsen var helt förstörd. Till råga på allt hade jag feber. Inte alls kul. Det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Fan. Det känns inte alls bra, jag har alltid tänkt att "kan man festa så kan man jobba" och så går jag och blir sjuk. Inte bra, inte bra.


 



Jag är dessutom livrädd för svininfluensan nu. Dagis är ett jättebra ställe att jobba på om man vill smittas och nu har vi fått instruktioner hur vi ska bete oss för att undvika att smittan sprids. Jag har inte riktigt tagit svininfluensan på allvar, bara tänkt att medierna blåst upp det och försöker skrämmas, att det är som fågelinfluensan som det inte blev mycket med, men nu känns det riktigt otäckt.


Jag var ute och shoppade lite igår igen. Shoppingcentret är verkligen det bästa med Jessheim. Där kan man alltid hitta roliga saker. Igår fyndade jag en massa saker på rean plus ett par fantastiska skor.


  
Fyndade en fantastisk bh på 70% rea. Tyckte den var jättefin med knyt bak




Hittade även två skärp för 25 spänn styck




Fantastiska skor. Dock inte på rea, men de kostade bara 450 spänn



Och så hittade jag min favorittröja i nytt mönster på Gina Tricot.










 
 

Scootin' in heels

Ikväll blir det Beer Call. Jag har en fantastisk klänning och hoppas på en fantastisk kväll. Uppdaterar med bilder imorgon.

xoxox




  
 


 


Sluta!

Just nu vill jag bara bort från Norge. Jag vill hem till Sverige igen och skaffa mig ett riktigt liv. Tyvärr är inte det så lätt fixat som jag skulle vilja, men jag längtar så efter att bo i en egen lägenhet där jag bara behöver bry mig om mig själv. Jag gillar ju att bo med mina sambos här med, men ibland vill jag verkligen bara var ensam. Jag orkar inte ha folk runt mig hela tiden. Dessutom vill jag inreda, möblera om, plantera blommor, sy gardiner, måla om en vägg... Göra sånt som man bara kan när man bor själv.




Jag borde träna också. Men som vanligt så regnar det så man nästan drunknar om man sticker näsan utanför dörren. Fan. Det är ingen bra dag idag. Jag kanske bara skulle gå och dra täcket över huvudet och komma fram när allt är bra igen.

Eller så plockar jag fram en tränings-dvd och träna lite här hemma istället. Men det vill jag inte göra när det är folk hemma, känner mig dum då... och vi har inte tillräckligt med plats på golvet för att träna båda två samtidigt.


Kan det inte bara sluta regna?? Snälla! SLUTA!

xoxox



  

(Bild från www.livingroomstockholm.se)


RSS 2.0