Tack Emma!!

Nu har Emma fixat till min blogg, så nu är den mer "jag".
Tack söta Emma! Du är en riktig ängel du!
Puss på dig!

xoxox

Nöjd?

Hoppas du är nöjd med din nya design Frida!

Många kramar /Emma

Förbannade tjockångest!

Jag blir inte klok på mig själv.... Först är allting så himla bra och sen, i en handvändning blir allt skit igen.
Nu har jag gräslig tjockångest.
Verkligen helt hemsk! Nej, jag vet att jag inte är överdrivet tjock, men jag gillar verkligen inte hur jag ser ut!
Och idag har jag fuskat med träningen igen.
Igår var det befogat, för jag kunde fan inte gå, det såg ut som jag hade en pinne i röven när jag gick, så då fick jag ta det lugnt. Em tog också en vilodag igår, så det kändes helt okej. Istället för att träna gick vi ner på "sentret" för att kolla lite och köpa skor till Em.
Vi gick in på Gina Tricot och såg en massa snygga kläder och sen såg vi ett par jeans... i storlek 23!!! Herregud! Inte konstigt att man får ett sjukt förhållande till sin egen kropp om de gör kläder för anorektiker!
Jag skulle fan inte ens få i foten i de där jävla jeansen. Och naturligtvis gav de mig fruktansvärd tjockångest som sitter i fortfarande.
Och trots denna tjockångest har jag även idag ätit för mycket och tränat för lite. Bajs. Varför gör jag så mot mig själv??? Jag vet ju hur jävla dåligt jag mår. Och det blir inte bättre av att jättesmala Em jagar livet ur sig varenda dag... Idag har hon sprungit i en timme och sen kört styrkeövningar på det. Jag skulle också vilja orka!
Själv har jag städat lägenheten istället. Men vår lägenhet är pytteliten, så jag blev ju inte ens svettig...
Men jag vill ändå inte springa, för jag har fortfarande ont i vänstra knät sen jag sprang i måndags. Förbannade knä!

Jaja, jag kan i alla fall vara lite stolt nu, för det är freakin' spotless här inne nu och alla mina saker har flyttat in i nya byrån.
Nu ska jag få lite mat (ja, ännu mer!) och se på Miami Ink som går på norska Discovery mån-fre kl 19.00.

xoxox

Slut i benen!!!

Nej, jag kan knappt gå idag... Jag har jätteont i benen och rumpan!!
Men vi har ändå tränat idag igen. Fan vad duktiga vi är!
Först powerwalkade vi i nästan 50 minuter trots mycket stela ben och sen dansade vi i näsan en timme med Carmen i ytterligare nästan en timme. Duktiga oss!!
Gud vad glad jag är att jag har Em, hon har verkligen satt fart på mig.

Ansiktskrämen som jag köpte igår visade sig vara ett bra köp. Jag har jättetorr hy och krämen var härligt återfuktande med skön, lite tjockare konsistens. Mmmm, härligt!!

Jag var på en ny avdelning på dagis idag. På den avdelningen gick en utav de elakaste pojkarna jag någonsin mött! Han var så fruktansvärt elak och stöddig och uppkäftig, så jag blev helt upprörd.
Han slog en pojke och när en lärare skulle tala om för honom att han gjort fel så sa han till henne att hans pappa var militär och skulle skjuta henne! Sen när läraren gått därifrån så sa han till pojken han slagit att han skulle säga till sin pappa att mörda hela pojkens familj. Herregud!!! Barnen är fem år!! De ska inte kunna prata på det viset!!
Vad är det för föräldrar som låter sina barn hålla på så??

Ny vecka, ny start på det nya livet

Nu har jag bestämt mig för att inte vara sjuk nåt mer, jag är trött på det nu!
Och jag är även trött på att vara trött på mig själv, så nu har jag tagit tag i träningen igen.

Jag har varit arbetslös idag, men jag har jobb tis-lör den här veckan, så det gjorde ingenting.
Istället var jag ner på stan och fixade bankkort till mitt norska bankkonto, skaffade nya svarta skor eftersom mina förra blev stulna och köpte en ny ansiktskräm eftersom den gamla tagit slut.
Jag var dessutom bara tvungen att kolla underklädesrean på Lindex och naturligtvis hittade jag en jättesnygg bh. Jag suckade och tänkte att jag ju inte skulle handla nåt mer, men sen tittade jag på prislappen och såg att den var 70% rea på den, så den kostade bara 50 nok. Perfekt! Och sen hittade jag ju ett par matchande trosor, som också var på 70%! Hur bra som helst, så då fick jag ett underklädesset för endast 80,50 nok.

När Em kom hem bestämde vi oss för att springa en sväng på varsitt håll, eftersom vi springer så olika fort och men ändå inte kan prata när man springer.
Jag klarade ca 30 minuter, sen var jag helt slut och min hals talade om att den inte ville att jag skulle springa mer.
Em sprang i 50 minuter, men hon är vältränad och inte sjuk...
Efter att vi sprungit tränade vi benen och rumpan, så jag kommer typ inte kunna gå imorgon.

Nu ska vi sova, jag ska upp och vakta dagisbarn imorgon igen...

xoxo

Utekväll i Jessheim

I lördags kväll var jag, Maria och Maggie ute och röjde i Jessheim. Det gick mycket bra och var en väldigt trevlig kväll.

Kvällen började hos mig och Em (fast hon är ju hemma i Mora i helgen) och vi lagade jättegod tacopaj och drack vin och drinkar. Sen blev det taxi ner på stan eftersom det snöade hysteriskt och Maggie hade skadat tån.


Väl nere på stan gick vi på Gastro, samma Gastro som vi var på min första kväll i Jessheim. Det är ett väldigt bra ställe att gå till eftersom Maggie och Maria känner bartendern, så vi kom in utan att visa leg (både Maggie och Maria är egentligen för unga för att komma in) och sen blev vi bjudna på drinkarna i baren. Shit vad lyckat!!

När vi kom var det ganska dött, men mer folk kom in hela tiden och ganska snart var det fullt med människor och då bestämde vi oss för att dansa. Så vi gick upp på golvet som var helt tomt och började dansa och sen tog det typ två sekunder innan alla var på "dansgolvet". Det finns ju egentligen inget dansgolv på Gastro, bara en lite större golvyta framför baren.


Maggie och jag hittade ragg, men inget blev speciellt lyckat. Maggies ragg ville pussas, men det ville inte Maggie och då totaldissade han henne. Killen som raggade på mig bjöd in oss på efterfest, så vi skulle ringa honom när vi köpt mat.

Så på hemvägen köpte vi fyllekäk i en kiosk. Människorna som stod i kioskkön var de mäkligaste som jag någonsin träffat och alla tyckte ju det var så roligt med tre svenska tjejer, så vi drog därifrån så fort som möjligt.


Mitt på bron på vägen hem mötte vi några norrmän och av någon anledning tyckte Maggie att det var en jättebra idé att kasta hamburgare på den ena killen. Han blev lite paff och hämnades genom att kasta snö på henne. Hon kastade tillbaka och rätt som det var låg de och brottades i snön på trottoaren. Det var fruktansvärt roligt! Maria kunde inte hålla sig utanför, utan kastade sig in i brottningsmatchen hon också och till slut såg de ut som tre snömonster.


När vi väl köpt mat, haft brottningsmatch i snön och kommit bort till dit efterfesten skulle vara, så var det ingen där. Då bestämde vi oss för att gå hem istället. Både Maria och Maggie var ju helt genomblöta från snö- och hamburgerkriget.


Vi kom hem strax innan halv fem på morgonen och Maggie var i toppform.

Strax innan vi somnade utväxlade Maria och Maggie några väl valda ord:

- Maggie blev dissad av sitt ragg

- Ja, det var därför jag kastade en hamburgare på honom

- Maggie, det var inte honom du kastade hamburgaren på

- Maria, det finns många människor i världen och till slut kastar alla hamburgare på varandra!

Lite biler:


Maggie bakar paj


Maria o Maggie gillar att slänga sig i snön...


Min outfit


Maria i taxin


Maria o Maggie på Gastro


Maria med en härlig drink


Blåsor och mardrömmar

Nu har jag inte dåligt samvete för att jag inte tränat längre.
Läste idag att träning i kombination med halsproblem kan leda till döden om man har otur.
Så tills jag vet att det inte är nånting annat än en vanlig bonna-förkylning jag lider av tänker jag inte träna... Åtminstone inte styrketräna.
Jag läste också att en vanlig förkylning inte ska sitta i mer än en vecka, så då borde jag ju snart vara frisk.

Nu har jag i alla fall monterat ihop byrån från Ikea. Den blev riktigt fin!
Det tog mig två dagar att sätta ihop den. Bygga byrå är knepiga grejer!
Tyvärr har jag inget foto än eftersom jag har ställt tvättställningen precis framför, men foto kommer!!
Fast på fotot kommer det ju inte alls synas hur mycket jag har brottats med den där jädra grejen!
Först släpa hem paketet på 40 kg från Ikea, sen åka 60 mil för att hämta verktyg och sen skruva och spika så jag har blåsor i handen.

Byrån är förresten inte det enda jag har fått blåsor av idag... Nej, idag har jag vässat pennor på dagis så jag har fått en skavsårsblåsa på tummen. På riktigt! Det trodde jag inte att man kunde få!

Och inatt hade jag den värsta mardrömmen jag någonsin haft! En riktigt vidrig dröm som jag inte kunnat släppa på hela dagen i Hostel-stil.
Jag hade ju bestämt mig för att försöka sova bort min förkylning, så jag skulle gå och lägga mig tidigt och sova riktigt mycket, men först blev jag sen i säng, sen kunde jag inte sova och sen vaknade jag 40 minuter innan klockan skulle ringa av min vidriga dröm. Det gick ju inte så bra...
Och nu är jag så mörkrädd att jag inte vill gå och lägga mig!
Typiskt att Em måste vara hemma just nu...

Men imorgon är det ju fredag och då behöver jag inte oroa mig för jobb på hela helgen. Skönt!!!


Lite bilder...

Jag har lyckats lägga in mina bilder från kameran i nya datorn, så här kommer bilderna på födelsedagstårtan till Lillebror.
Det fylldes med lemoncurd, vaniljvisp med blåbär och blåbärsgrädde.
Den hade blivit snyggare om jag hade haft tid att pilla med detaljerna, men nu var det bråttom, så det här var det som blev.





Den hade ju blivit snyggare om jag använt mig av sugarpaste istället för marsipan också, men det är mycket dyrare och svårare att få tag på.
Men jag lovar, om jag nångång ska baka en tårta till ett stort kalas så ska jag införskaffa sugarpaste och göra det på riktigt!

Ja, det var väl allt för nu...

Gör ett ryck!

Nu är det dags för ett ryck!
Jag måste verkligen ta tag i det här nu, annars kommer jag vara den enda som åker till Norge och går back!

På min måste-göras-lista står just nu:
Träna
Skaffa jobb
Montera den där jävla byrån
Skaffa kontokort


Jag skulle skaffa kontokort i måndags när jag var hemma och var sjuk, men när jag väl samlat mig tillräckligt och sminkat mig för att se anständig ut (man måste ta ett foto samtidigt eftersom norska bankkort funkar som ID också) och tagit mig ner på stan hade bankjävlen redan stängt. Just my luck...

Och nu har jag hämtat verktyg för att kunna montera byrån, men nu är jag helt enkelt för lat för att ta tag i det. Det är ju faktiskt helt okej att bo i resväskan, det har jag ju gjort i snart två månader... Jisses Frida, what a lazy ass you are!!!

Mmm, sen var det träningen ja... Em har precis åkt hem till Sverige för att fira sin födelsedag och ha lite ledigt, så nu är jag här själv. Stor risk att jag tar tag i träningen helt själv, liksom... Och nu är det helt livsfarligt att gå ut igen, för all snö har börjat töa bort och istället bildat ett tjockt lager glansis över hela Norge. Hade jag kunnat åka skridskor hade det varit ett lämpligt motionssätt för tillfället.
Nej, det får bli dans med Carmen igen.
Jag måste skaffa en stol så jag kan lära mig en lap dance, det ser så himla roligt ut!

Jag hade i alla fall en bra dag på jobbet idag. Jag var på samma dagis som igår, på Lunderåsen, nån mil härifrån. Det gick mycket bra och på slutet (typ sista kvarten) hade jag och barnen skitkul! Jag kittlade dem och höll dem upp-och-ner så de skrattade så de nästan skrek och jag blev helt svettig! Och alla ville mer och mer och mer. Det är så himla roligt att jobba med barn när man lattjar och har kul tillsammans.
Det är dock inte lika roligt när det ska städas... Speciellt inte när vissa bortskämda barn tok-grinar för att de måste hjälpa till... Man märker väldigt tydligt på dagisbarn vilken typ av föräldrar de har!

Appropå barn så har min älskade vän Peji fått världens sötaste dotter, Astrid. Jag fick några foton på henne för några dagar sedan och hon är så söt!
Peji, får jag lägga upp bilden på Astrid i babygymmet??

Nu ska jag se om jag kan lägga in mina egna foton i den här datorn, jag köpte ju en ny i lördags, för jag skulle ju spara pengar... Jag är inte så bra på det där med att spara!

Och om jag orkar ska jag träna och sätta ihop brädhögen till byrå.

Ingen bra vecka...

Den här veckan går inte så bra, varken med mat eller med träning...
Det började redan i fredags när jag åkte hem till Sverige för att träffa Björn och Sara. Det är ju trevligt att dricka vin och äta god mat och efter maten är det ju mysigt med chips och film och mys. Och det är ju lika trevligt på både fredag och lördag.
Och eftersom Björn fyllde år i söndag så blev det ju tårta också... Först på lördagen med farmor och farfar och sen på söndagen med moster och kusiner. Den vi åt på söndagen hade jag gjort själv, bild kommer.

Sen blev jag ju sjuk igen... Och när man är sjuk ska man inte träna!
Vi var i alla fall ute i 40 minuter och gick igår. Vi skulle träna lite styrka också, men vi fick besök, så det blev inte så och sen var klockan sovdags.

Idag fyller Em 20 år. Grattis Em!
Men födelsedag innebär födelsedagsmiddag... Eller snarare födelsedagsfrosseri... på Mc Donald's!!! Guuud vad gott det var! Och i Norge är en normalportion som en plusmeny i Sverige. Och på det åt vi en varsin Mc Flurry.
Fantastiskt!

Men när vi kom därifrån var klockan redan kvart över åtta och då kan man inte börja träna.
Fan.

Jag kanske borde gå upp tidigare imorgon och motionera innan jag går till jobbet... Men nej, jag vet redan nu att jag inte kommer göra det.
Men imorgon kväll ska jag verkligen ta tag i motionen igen! Jag är ju fortfarande helt peppad att köra på min nya livsstil och än är det inte kört, det är bara att köra på! Och det är faktiskt bara tisdag.
Synd bara att jag aldrig blir frisk... Jag vill bli frisk så vi kan ge oss ut och bara köra livet ur oss! Em har lovat att hon ska peppa mig och hjälpa mig så mycket hon kan. Och när jag blir frisk ska vi köra intervallträning i backe. Jag längtar!!!

Nu är det massvis med snö här också. Det började snöa i söndags och har snöat sen dess. Det tog mig en kvart att gräva fram bilen imorse!
Usch, nästa gång jag åker utomlands ska det bli till något varmt land!!!

Ikea

Missade träningen idag... Istället åkte vi på en liten spontanutflykt till Ikea i Oslo.
När jag kom hem från jobbet idag var Maria och Isabelle här och hälsade på Em som varit hemma idag också.
De hade ätit pannkakor, så då blev det pannkakor för min del också. med grädde... Bra Frida!
Sen började vi prata om Ikea och de sa att det ligger ett Ikea inte alls långt bort härifrån, så rätt som det var satt vi i bilen på väg mot Oslo.
Väl där sa vi att vi inte skulle handla nåt, vi ska ju ändå inte bo här så länge, så det är ju ingen idé.
Ja, det gick ju bra.... INTE!
Rätt som det var sprang vi på en byrå, ganska ful i björk med fem lådor, fast väldigt grund, men den kostade ju bara 495 nok, så det var ju överkomligt. Och det skulle ju vara synd att bo i resväskan i ett halvår...
Sen hittade jag en matta. Den var ju så söt. Och kostade bara 15 nok, så det fick bli den också.
När vi kom till lagret och skulle hämta den ganska fula men ganska billiga byrån var den naturligtvis slut. Typiskt!
Jaha... Så skulle jag gå och betala mattan när jag fick syn på en annan byrå som var 50 nok dyrare. Ja, det var ju inte så farligt, men jag vill inte ha en vit... Måste fråga om den finns i andra färger. Jodå, för ytterligar 50 nok gick den att få i brunsvart. perfekt, hela mitt möblemang går ju i brunsvart, så varför inte... Och 50 spänn är ju ingenting!
Hmmm.... Jag skulle ju inte handla nånting och när jag gick därifrån 610 nok fattigare. Fan också.
Jaja, men nu har jag ju någonting att lägga mina saker i.
Eller inte... För när jag kom hem och började titta i instruktionsboken för fanskapet så visade det sig att man behövde två olika sorters skruvmejslar och en hammare för att sätta ihop skiten. Fan.
Så nu sitter jag här utan pengar och med en jävla brädhög i skitsnygg brunsvart färg.

Utebliven träning ja.... Det var ju det också... Vi gick ju förbi cafét på Ikea när vi var där. Inte bra. Vi stannade utanför och funderade "ska vi eller ska vi inte?". Maria behövde låna toan som låg i cafét, så vi kunde ju gå in och kolla vad som fanns i alla fall... Daimtårta. "Men det är ju det godaste som finns!!!" Jaja, ska alla andra fika så ska banne mig jag också fika, så daimtårta fick det bli. Plus de där pannkakorna jag åt innan. Fan... igen! Det var ju inte ens gott.... Men jag har faktiskt inte så dåligt samvete, jag mår faktiskt riktigt bra fortfarande.
Och träningsvärka har jag också!
Em körde hårt med mig igår. Först Power walk i 60 minuter (ca 10 000 steg) och sen ett rejält styrkepass i nästan en timme när vi kommit hem. Tänk att det går så bra att träna hemma bara man vet hur man ska göra!
Hon körde ju halvt ihjäl mig! Haha, vilken usel form jag är i!
Och idag kan jag knappt röra mig...
Men klapp på axeln ska jag ha för att jag tog mig igenom det!

Och i helgen blir det Sverige!
Jag åker till Mora imorgon bitti för att fira min äskade lillebrors födelsedag.
Det ska bli trevligt att träffa honom igen, även fast det inte var så längesen vi sågs.

Nu ska jag gå och titta lite på min snygga brädhög.

Norskt personnummer

Nu har jag äntligen fått mitt norska personnummer, så kallat D-nummer. Detta innebär att jag kan öppna bankkonto och slipper betala 50% i skatt på min lön.
Det känns skitbra!
Nu måste jag bara klura ut hur man deklarerar för att få tillbaka pengarna jag skattat bort...

Vi har tränat idag också. Först har vi gått en vända ner på stan och kikat runt lite (gratis träning samtidigt som man shopar!) och sen har vi varit ute på power-walk i 60 minuter, plus att vi har dansat med Carmen. Jisses så effektiva vi är.

Nu vankas det käk! Det är vi verkligen värda efter nästan två timmars träning.

Gud vad duktiga vi är!!!




Träning, träning, träning

Det är skönt att bo med Em som är lite kunnig inom träning.
Nu har hon satt ihop ett träninsschema för oss som vi ska följa vecka efter vecka.
Vi ska även börja äta lite bättre och försöka sätta hälsan i främsta rummet.

Psylliumfrön ska tydligen vara mycket nyttigt, men det är hemskt äckligt.
Man tar ett glas med vatten och blandar i ca 1msk psylliumfrön och låter stå en liten stund. Då bildas ett gelé runt fröna som innehåller fibrer och som ska vara utrensande och bra för magen, så det dricker jag på morgonen.
Det ska egentligen stå i 1-2 timmar, men det blir så väldigt slemmigt, så det klarar jag bara inte av!

Idag har jag hittills ätit en apelsin, en mandarin, ett glas grönt te och en kopp fil med GI-müsli och nu ska vi snart äta lunch, det blir matvete och tonfisk.
Till middag planerar vi att äta tomatsoppa med vita bönor.

Jag är helt inne på det här med nya livet nu!
Det känns skitbra att vara igång och att ha Em här som peppar och hjälper. Hon är underbar!

Hon har ju som sagt satt ihop ett träningsschema till oss nu och idag har vi varit ute och power walkat i 60 minuter. Efter det körde Em styrkeövningar, men jag hoppade över det eftersom jag fortfarande inte är frisk, jag hade ingen röst när jag vaknade imorse, så jag tänker att det är bäst att ta det lite i taget.

Nu ska jag gå och ta en "före"-bild och förhoppningsvis kommer snart en "efter"-bild med en lite förändrad Frida.

Roligaste kommentarerna!

Fick den här sidan länkad till mig på msn.
Läs kommentarerna till den läckra skopan, något av det roligaste jag läst på mycket länge (fast jag har ganska rutten humor). Det finns tre sidor med kommentarer, så enjoy!

http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=visa_artikel&lager=Betyg_L&artnr=P110&BetygAntal=20&BetygStart=40&Betygsfaktor=2

Nytränad!!

Nu har vi tränat!
Trots att jag inte är helt frisk känns det riktigt bra!
Vi gick först i ca 45 minuter. Vi hade gått längre om det inte hade varit totalt livsfarligt att vistas utomhus på grund av glansis precis överallt, så vi höll på att ramla hela tiden.
När vi kom hem provade vi min julklapp:
Carmen Electras Aerobic Striptease


Oh my God vad svårt det var!!
Jisses, att lyckas få alla rörelser åt rätt håll, tänka spegelvänt mot vad hon visar och få in händer och huvud och dessutom försöka se snygg ut. Det var skitsvårt! Fast roligt också.

Jag kommer att ha träningsvärk imorgon, men den är välkommen!

Dessutom har jag ätit relativt nyttigt idag också: Fiberberikad havregrynsgröt med lingonsylt, ett kokt ägg och en chokladmuffins (ja, det är faktiskt helg och någonting måste man ju unna sig!) och nu ska vi snart äta middag. Det blir nog nåt md falukorv tror jag.

Hej nya livet, här kommer jag!!!

Gräsligt god Mud Cake

Jag hade en underbar dag igår, trots att jag var sjuk...
Först fick jag sova hur länge som helst, sen gick vi ner till stan och strosade runt i flera timmar och när vi kom hem stekte vi blodpudding till lunch. Det hade jag inte ätit på hur länge som helst och det var så himmelens gott!!

Och jag åt godis!
Åh, underbara godis!!!
Jag är verkligen helt fast i ett gräsligt sockerberoende...

Sen på kvällen bakade jag Mud Cake, eller i alla fall någnting som kallades för Mud Cacke i ett recept som jag hittade.
Det var också gräsligt gott!
Receptet lyder som följer:

150 gram mörk choklad
150 gram smör
2 msk starkt kaffe (jag tog lite mer)
1 dl vetemjöl
4 msk kakao
½ tsk bikarbonat (men jag hade inget bikarbonat, så jag tog 1 tsk bakpulver)
lite salt
2 dl socker
3 ägg

(mörk eller ljus choklad och hallon)

Smält smör och choklad på låg värme på spisen och tillsätt kaffe. Låt svalna lite.
Blanda kakao, mjöl, bikarbonat och salt och rör ner i den avsvalnade smör/chokladen.
Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det i smeten.
Häll smeten i muffinsformar och stick ner chokladbitar och ev hallon.
Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
Servera dem varma så chokladen rinner ut när man skär i dem.


Den underbara chokladsmeten


Och de underbara små skapelserna i de fina silikonformarna jag fick i julklapp.
Tack mamma!

Men nu ska ju jag och Em börja med vårt nya liv, så det var ju egentligen korkat av mig att baka så många som bara skriker mitt namn där de ligger på bänken...
Och ja, de är lika goda idag som igår!

Måste sluta, jag och Em ska ut och gå i slasket och blåsten nu och få lite fart på fläsket. Sen ska vi strippa med Carmen Electra!! Hahaha, jag vill helst inte se mig själv göra det!!

Lite uppdatering efter julen

Nu är jag tillbaka i Norge efter en skön julhelg och en kanonrolig nyårsafton.
Julen flöt på ovanligt smidigt i år utan några större incidenter.
Vi tillbringade julledigheten i Gesunda största delen av tiden, jag och min familj.
När jag kom dit på lördagen var alla redan där, mor, far och Björn och även hans söta flicka Sara.
Vi "barn" besstämde oss för att vi absolut ville ha en julgran, så vi tog in den och klädde den och det var nästan värre än när Piff och Puff klär sin gran på julafton... Men det var roligt och granen blev jättefin!
   

Sen kom äntligen julafton med fantastiskt väder och faktiskt lite snö för en gångs skull.
Det var så himla fint att jag och Björn tog en promenad och fotade lite.
Jag tog den här jättefina bilden på Mora kyrka, passande nog på julafton.


Jag var ju ute och jobbade som Bring-gubbe med Björn på måndagen före jul och lovade en bild på mig i den otroligt snygga (inte!) outfiten jag fick låna bestående av knallgrön mössa, knallgrön t-shirt och knallgrön och grå jacka med Bring-loggan på.
Så... Här kommer den bilden!!


Jag bara måste lägga in en jättefin bild på Sara och Björn också, bara för att jag tycker så mycket om dem båda två!


Och efter jul kommer den underbara mellandagsrean! I år hittade jag dock inte så mycket, men en t-shirt för 40 spänn och en jacka för 300 kom jag i alla fall över.
 

RSS 2.0