Ikea igen...

Spontanturer till Ikea i Oslo har vi ju lärt oss är kul. Inte spendera några pengar, bara titta... Kanske köpa det allra nödvändigaste. En handduk och en jättebillig hylla var allt vi behövde. Jodå. Det gick ju sådär. Igen. Ikea är livsfarligt!

Idag hade jag planerat in en tur till frisören och ett träningspass. Klippningen gick sådär. Jag fattar inte! Jag har alltid eftersträvat de där fina lockarna, men har efter år av försök insett att mitt hår aldrig blir mer än lite vågigt. Tills nu. Jag tänkte att jag skulle klippa upp håret lite för att det skulle hända någonting och behålla luggen rak, eftersom hellugg passar bra till långt, rakt hår. Tjena. Jag blev lockig som ett får! (Dock inga fina lockar utan mera ett ostyrigt spret.) Och när jag kom hem kom jag naturligtvis på hur jag skulle vilja ha håret egentligen. Typiskt. Nu får jag vänta ytterligare ett halvår tills skiten vuxit tillräckligt för att få det som jag vill ha det.

Träningen då? Ja, det sket sig totalt i och med att vädergudarna försöker utrota alla norrmän genom dränkning.

Vad kan man då göra istället för att träna för att döva bitterheten över det fula håret? Jo, man åker till Ikea.

Kl 21.03 kläckte vi den fantastiska idén att åka på en liten utflykt till den norska huvudstaden och bara titta lite...

På med kläder och ut i det värsta skyfallet Norge någonsin skådat, skrikandes som småflickor sprang vi genom regnet och kastade oss in i bilen. Väl framme på Ikea höll jag fortfarande fast vid tanken på att inte köpa något onödigt. Det gick bra i ungefär en kvart. Sen hittade jag en ugnsform. Och ett diskställ. Och diskborstar. Och en ram. Och ett set med lakan som ju bara kostade 149 spänn (jaha, och var ska jag ha det då? Det är ju proppfullt i alla skåp och lådor här!). Jag lyckades även hitta en handduk, vilket jag faktiskt behövde eftersom min luktar surt. Hyllan som vi verkligen behövde var slut, både i svart och i vitt, vilket kommer innebära ännu en tur till det stora varuhuset inom en alldeles för snar framtid.

Fika då? Man måste ju nästan fika när man är på Ikea, men i och med att vi var så sena hade restaurangen stängt när vi kom dit. Tur, då sparade vi ju både pengar och kalorier. Haha, vilket skämt! När vi passerat kassorna och betalat alldeles för mycket pengar för vårt lilla kalas kom vi på att vi nog ville ha en korv. Eller en glass. Vi skulle ju bara kolla runt lite bland den svenska maten först... Det slutade med att vi, istället för en korv, eller kanske en glass köpte en hel jävla tårta! Närmare bestämt en fryst citron-cheesecake. (Men den var ju så billig...)

Väl hemma delade vi kakjäveln i fyra bitar, stoppade två bitar i frysen och mumsade i oss de resterande två. På förpackningen stod det att den skulle räcka till 6-8 bitar. Ha! Max fyra! Vi hade lätt kunnat äta halva tårtan var.

Hur som helst hade vi kul! Vi borde verkligen åka på fler spontana utflykter!

God natt.

xoxox





 

 


...

Maybe you should cut your own hair 'cause that would be so funny, it doesn't cost any money and it always grows back, hair grows even after you're dead....




 




  

Dagens Egobilder

Här är den fantastiska klänningen från Asos.com

    


 
 



 



  

Mald familj...

Norge är ett lustigt land... Idag hittade jag mald familjedeg i affären. Köttfärs som köttfärs, tänkte jag och stekte ihop den med lite tomat, lök och sjampinjonger. Deilig!!




 

090728

Det känns som att jag inte gjort någonting vettigt på flera dagar, att tiden bara runnit förbi och jag har suttit och tittat på.

Överraskningsmiddagen till Isabelle var dock uppskattad. Inget fancy, men det är ju tanken som räknas.


På dagis är allting bra. Det är jättemånga barn som har semester, så vi har slagit ihop alla avdelningar, så alla är tillsammans hela dagarna. Det är ganska skönt att ibland bara slippa ha full kontroll över allting, bara låta barnen leka och ha kul. Idag var det äntligen lite sol, så vi var ute från lunch. Jag tog av mig skorna och gick barfota på dagisgården. Jag passade på att gunga lite också. Hade helt glömt hur härligt det är att gunga!


Nu har jag sagt upp mig från skobutiken. Jag har haft ångest över det i flera dagar, men nu är det gjort. Jag var fruktansvärt nervös, men jag tror att det gick ganska bra. Chefen vet dock inte om det än, eftersom man inte får ringa och störa henne när hon har semester...


Jag har varit så seg de senaste dagarna och både igår och idag har jag sovit middag. När jag vaknade efter att ha sovit en timme idag var jag helt fruktansvärt seg, men så fick jag ett ryck och tog Isabelle med mig till Nordbytjärnen för lite träning. Idag sprang jag två varv runt tjärnen och trodde att jag skulle dö. Usch, det är pinsamt vilken dålig kondition jag har!! När vi var klara med vårt motionspass kom Isabelle på den briljanta idén att vi skulle bada i tjärnen innan vi åkte hem igen, så det gjorde vi. Vi kastade oss i vattnet och fick nästan andnöd för att det var så gräsligt kallt, men det var ändå härligt. I bilen på väg hem konstaterade vi att vi måste göra det till en vana att först träna och sen bada.


Nu blir det dusch och sen mat. Jag är rejält hungrig efter att än en dag ha slarvat med maten. Stretching kanske också är en bra idé...


xoxox



 


Städning och trerätters

Igår var jag och Isabelle på middag hos Robin och Nikolina. Det var mycket trevligt och mycket god mat! Vi har inte träffats på jättelänge, så det var så kul att se dem igen. Vi drack vin och Irish Coffee och pratade och bara myste fram till halv tre på morgonen när jag gick hem. Isabelle gick hem tidigare, eftersom hon jobbar tidigt hela helgen.

Idag är jag otroligt seg, men ska snart sätta igång att städa lägenheten. Jag har tänkt överraska söta Isabelle med nystädad lägenhet och trerättersmiddag ikväll när hon kommer hem från jobbet. Jag hoppas verkligen hon blir glad!


Nej, nu måste jag sätta fart! Jag måste hitta lappen med mina arbetstider för nästa vecka också... Den verkar ha kommit bort och det är ju inte så jättebra...


xoxox



Fibes, oh Fibes!



De är bara bäst!!



Asos

Nu har mitt efterlängtade paket från Asos kommit. Jag säger bara en sak: ni som bor i Norge, skicka INTE efter saker på Asos till Norge, skicka till Sverige istället! För det första blev frakten 200 kronor dyrare och sen fick jag dessutom betala ytterligare 130 spänn i moms när jag hämtade ut paketet. Jävla skitland!

Jag fick i alla fall mina mycket efterlängtade saker. En finstickad tröja med kort ärm, en fantastisk väska i blommigt skinn och en helt otroligt snygg klänning. Bilder kommer när jag har laddat kameran.


Jag har även återupptäckt den underbara produkten saltvattenspray som man sprayar i håret för att ge nytvättat hår en lite "skitig" känsla, så det blir lättare att fixa. Jag har saknat en sån produkt ganska länge och i förrgår hittade jag en flaska i badrumsskåpet som jag helt glömt att jag hade.


Idag har jag börjat Vasaloppsträna. Jag vet inte riktigt om jag själv tror på idén att jag ska köra Tjejvasan till våren, men nu har jag i alla fall börjat träna inför det. Jag bestämde mig för att intervallträna vid Nordbytjärnen, så jag åkte iväg, sprang ¾ varv runt tjärnen tills jag hittade en riktig mördarbacke. Där stannade jag till och så satte jag av uppför backen. Jag trodde jag skulle dö redan efter andra ruschen, men jag klarade hela åtta vändor innan jag gav upp och joggade tillbaka till bilen. Det blev i alla fall en halvtimmes träning och jag var verkligen helt slut efteråt.


På jobbet har jag ägnat drygt två timmar åt "rykking". Jag har ingen aning om vad det heter på svenska, men det går ut på att man flyttar alla skokartonger efter varandra och fyller igen hål efter kartonger som sålts. Det är ganska jobbigt, speciellt på de översta hyllorna när man hela tiden håller armarna ovanför huvudet. Det blir även en hel del klättrande upp och ner för stegen som man måste stå på för att nå upp. Bra träning även där alltså.


Ikväll händer absolut ingenting. Isabelle jobbar tidigt hela helgen och ligger nu och sover på soffan och jag har precis kommit hem från jobbet och orkar inte göra någonting. Jag borde väl kanske ta och äta lite riktig mat, vilket jag inte gjort på alldeles för länge, men jag ids inte resa mig ur soffan.

Det blir nog en tidig kväll ikväll. Fan vad jag är trött!


xoxox


Hallå!!!

Hallå, vad ände med Vasaloppsträningen egentligen?? Jag kan ju inte träna 20 minuter i veckan och tro att jag ska kunna köra Vasaloppet till våren, det håller inte. Skärpning nu unga fröken! Jag läste att man ska planera sitt liv runt träningen istället för att försöka klämma in träningen i sitt "vanliga" schema. Det kan vara värt att prova. Jag har ju inte ens ett vanligt schema, så det borde inte vara så svårt. Skriva in träningen tre-fyra gånger i veckan. Jag kan ju inte lägga ner projektet innan jag ens börjat på riktigt.


Jag provar en ny teori kring mat nu. Om jag bara äter det jag är sugen på och ingenting annat så borde man ju vara nöjd hela tiden och alltså borde småätandet minska.

Detta leder dock till ganska konstiga matvanor. Jag har de senaste dagarna avnjutit delikatesser som Keso med Sambal och rå rödlök, den hemgjorda Snickersglassen och massor med plommon, jag som inte ens tycker om plommon egentligen.

Jag undrar varför jag är sugen på så konstiga saker... Äh, det går nog över.

God natt!

xoxox



Stoppa mig!

Låt mig inte internetshoppa mer nu!

Inte för att jag har gjort det speciellt mycket, men det kliar i fingrarna varenda gång jag ser någonting som jag vill ha.

Jag satt igår och tittade på present till Sara och ville skicka efter allt jag såg, sen började jag titta på t-shirts till Björn och såg säkert tio stycken som jag ville att han skulle ha och idag har jag suttit och tittat på Asos igen och vill skicka efter allt jag ser. Stoppa mig!!


Nu är det snart dags att dra på jobb igen. Jag hade mycket hellre dragit till Oslo med Isabelle. Jaja, bättre att tjäna pengar än att spendera dem. Håll ut Frida, det känns bättre när resan är beställd. It's all about the money...

xoxox


Gott tecken

Det måste vara ett gott tecken när man hälsar på på sitt jobb och bara vill stanna kvar resten av dagen. Jag var på arbetsintervju på Gardermoen idag och på vägen hem svängde jag in om dagiset för att fråga om någon ville vara min referens och jag ville stanna kvar resten av dagen. Idag när jag kom satt alla barnen i samlingsrummet och tittade på Barnen i Bullerbyn och det såg så otroligt mysigt ut och alla var så glada att se mig. Åh, jag längtar tillbaka! Nu har jag inte varit där på jättelänge igen, men vecka 31 och 32 ska jag i alla fall vara där och sen börjar ju min halvtidstjänst, så det blir nog bra.


Nu håller jag tummarna för att jag får jobbet på flygplatsen. I så fall ska jag jobba i incheckningen och det tror jag blir toppen.


Dagen i övrigt har varit ganska seg. Det regnar i Norge idag igen. Usch, jag blir så ledsen av regn, vill liksom inte göra någonting. Nej, om man skulle kura ihop sig i soffan under en filt med en god bok och några tända ljus kanske, det är mysigt.

xoxox


Action!

Stort strömavbrott i Jessheim idag, under 25 minuter satt 17 norrmän fast i rulltrappan...


Jodå, här händer det grejer. Det var strömavbrott igår och i lördags hade vi läckage på jobbet. Värsta action!! Vi fick sätta ut hinkar i hela butiken och ringa till Securitas som fick komma och titta på läckan. Det var vatten överallt! Och det är dessutom heltäckningsmatta i butiken, vilken fortfarande är helt blöt och luktar som en sur gammal disktrasa. Det går knappt att andas där inne...

Under strömavbrottet var det dock inte lika mycket action, det var bara mörkt och tyst en stund.


Idag är jag ledig, vilket är grymt skönt. Jag har varit nere på stan och köpt konstnärsprylar, så nu ska jag försöka måla några tavlor. Jag har så oerhört mycket inspiration, det riktigt kliar i fingrarna, men jag har ingen aning om vad jag vill måla.

Jag ska ta och kolla runt lite och se om jag får några idéer. Carolina Gynning skrev i sin blogg att hon ska måla sina drömmar, men jag drömmer ingenting som går att måla.

Jaja, det får bli som det blir. Förmodligen kommer dukarna och färgerna stå mitt på golvet hela dagen och sedan få den där "måste"-stämpeln och så kommer jag inte orka.




  



 

Bad Temper

Nagellack i färgen Bad Temper från H&M




Regn

Det regnar i Norge idag. Men trots regn har jag varit ute och sprungit. Jag har känt i flera dagar att jag bara vill ut och springa så fort att benen nästan ramlar av och idag hade jag äntligen ork och tid. Tyvärr är inte mina ben så snabba som jag skulle vilja och min kondition är inte vad den borde vara, men det blev ändå en halvtimmes kutande. Att springa i regnet är faktiskt riktigt skönt och borde verkligen göras oftare av fler.


Jag har internetshoppat lite också. Det var sommarrea på asos.com, så jag har fyndat en klänning, en väska och en tröja. Nu hoppas jag bara att kläderna passar...

En lite konstig sak: portot på kläderna till min gamla hemadress i Sverige kostade drygt hundra spänn, men portot till min nuvarande adress i Norge gick på över trehundra. Varför är det så mycket dyrare att skicka samma paket till grannlandet? Knas.


Mer glass nu, det inbillar jag mig att jag har förtjänat.

xoxox



Snickersglass

Turen till Falun blev mycket lyckad. Jag hängde med Peji och Astrid i princip hela torsdagen och på kvällen blev det bad och film.

Övernattning hos bror ledde till jobb, som alltid. Jag är helt enkelt alldeles för snäll och kan inte säga nej när han ber mig följa med honom i lastbilen. Som tur var hade vi en totalt soft dag. Vi började i Borlänge vid 9.30 och lastade bilen med en pall kylt och en pall fryst, sen drog vi iväg till Västerås där vi lastade av det vi haft med och lastade på fyra bur och två skåp som skulle tillbaka till Borlänge. I Västerås blev det även lunchdejt med Elin som av en händelse råkade befinna sig just där just då.

Väl tillbaka i Borlänge tog jag bilen till Mora där mamma och pappa fixade mat och jag städade bilen. (Herregud så effektiv du är Frida!!)

Sen åkte jag tillbaka till Norge. Jag ville verkligen inte åka tillbaka, jag skulle vilja stanna i Dalarna resten av sommaren.


Dagen idag har varit totalt plågsam. Jag har jobbat i skobutiken 10-18, trött som ett as och med sjuk-känsla i kroppen. Jag var sur och grinig och fick mina två kommande helger förstörda, vilket inte gjorde saken bättre. Lätt den värsta dagen i år!

Isabelles dag hade inte varit bättre den. Hon jobbade 11-18, så vi tog sällskap hem och spydde galla över våra liv.

Från början hade vi tänkt att vi skulle gå ut på kvällen och dansa och ha lite kul, men vi var båda så trötta och sura att vi bestämde oss för att bara dega i soffan hemma istället. Sagt och gjort. Vi drog iväg till Coop och köpte glass, jordgubbar och choklad och sen åkte vi hem och gjorde snickersglass och hade hemma-spa. Jag gjorde hårinpackning, ansiktsmask, badade och filade fötterna och tog bort gammalt nagellack samtidigt som vi kollade på film.


Det blev ändå ett bra slut på en i övrigt kass dag.

Här kommer lite bilder från dagarna som gått.


Mina nyfångade kantareller



Köket i stugan under omgörning



Björn utanför jobbet



Björn jobbar



Jag jobbar



Hemgjord kolasås +



Smält choklad +



Jordnötter på norska + glass



= Hemgjord Snickersglass!! Åh så gott!!


Min spa-look med ansiktsmask och hårinpackning. Det är så gött att vara tjej!!



 

Jordgubbar och vaniljsås

Igår fick jag den briljanta idén att jag skulle åka till Mora och hälsa på mamma och pappa som är här på semester, så imorse packade jag bilen och drog iväg. Herregud vilken tid det tog! Vägen som i vanliga fall tar drygt tre timmar att köra tog idag fyra timmar och en kvart. Förbannade semesterfirare!


Här i stugan håller vi på att göra om köket, så det var bara att börja jobba så fort jag kom fram. Att ha semester hos mamma och pappa är värre än att vara hemma och jobba som vanligt. De har fan inte en lugn stund på sin semester! Det ska bäras kylskåp och spisar och hängas köksluckor och skruvas handtag.

Men jag ska inte klaga, för jag har fått jordgubbar och hemgjord vaniljsås.

Jag har varit ute och plockat årets första kantareller och blåbär också. Det blev inte mycket, men jag hade ändå en mysig liten tur i skogen.


Imorgon blir det nog en liten utflykt till Falun för påhälsning av Peji och Astrid, det var alldeles för länge sen nu igen.

Sängen nu så jag är pigg imorgon!

xoxox


Hultsfred i bilder



Det började med att Katta hittade Runaway Rune och tycke uppstod


Sen tog Katta med Rune i bilen



I Göteborg hämtade vi upp Jonsson och sen drog de glada festivalkompisarna vidare mot Hultsfred



Vi lämnade ett soligt Göteborg för ett regningt Hultsfred. Här har det slutat regna och vi är precis klara med tältuppsättningen



Dagen efter var det bättre väder och vi badade i poolen vi köpt med oss
  


Runaway Rune och Katarina hade en mycket fin relation.




Festival-Frida



Festivalkompisar! Em, jag, Manne och Sebbe



Em och jag på stranden vid Hultsfredssjön



Vår granne Plupp


Festvalveckan

Jag har varit på Hultsfredsfestivalen. Det var helt fantastiskt!

Jag och Katarina drog till Göteborg i söndags och på vägen passade vi på att adoptera en stackars häst som tappat ett ben. Vi tyckte att han nog skulle få det bättre med oss på festival än i ett dike i Norge, så han fick följa med.

I Göteborg fick vi bo hos Jonsson och Helena. De bjöd även på lasagne och glass och jordgubbar. På måndagen åkte vi runt lite i Göteborg och inhandlade livsnödvändigheter som campingstolar i barnstorlek, pasta och en uppblåsbar pool, även den i barnstorlek. Vi åkte från ett soligt Göteborg vid fyra på eftermiddagen och kom fram i ett regnigt Hultsfred ganska många timmar senare. Eftersom det inte gick att köra fram till festivalentrén med bilen, vilket vi hoppats på för att kunna lasta ur sakerna och sen parkera bilen, var vi tvungna att stanna vid en lastkaj och packa om allting för att kunna bära det från bilen till bussen och sen från bussen in på campingen. Det måste ha sett ganska kul ut när vi sprang omkring där i det värsta skyfallet i mannaminne och packade om bilen. Vi kom i alla fall fram till campingen efter otroligt mycket slit och många tankar på att lämna hästen åt sitt öde. Någonstans där slutade det regna och tältuppsättningen gick relativt smidigt. Sen var det i princip bara att gå och lägga sig eftersom klockan hade blivit över ett på natten.

Tisdagen var helt fantastisk. Jag vaknade vid kvart över sex efter att ha sovit i ungefär en timme och gick ut och satte mig i solen. Vi hälsade på våra grannar som visade sig vara världens skönaste människor, fyllde poolen med vatten, lade några öl och cider på kylning och bara softade. Barnpoolen visade sig rymma tre vuxna människor och var ett av de bästa köpen på hela resan.

På eftermiddagen kom Em med tåget från Mora. Söta Em, som jag saknat henne!

På onsdagen började konserterna och jag såg Dropkick Murphys, Franz Ferdinand och Kings of Leon.

Torsdagen bjöd på ösregn hela dagen och var även dagen då jag såg flest artister - hela åtta stycken hann jag med. Dagen började på bästa tänkbara sätt med Fibes, oh Fibes, vilket var helt fantastiskt. Efter det åkte vi till stan för ett besök till systembolaget och Konsum och sedan skyndade vi tillbaka till festivalområdet för att se The Virgins, Solid Gold, Hello Saferide, Regina Spektor, The Killers, Takida och Karin Park.

På fredagen var det vi som stod för musiken. Vi var några stycken som drog på turné genom campingområdet med en gitarr och en låt på repertoaren. Så fort vi såg några människor sprang vi fram till dem, spelade låten och sprang sedan vidare. Det var en trevlig kväll, men jag är lite sur att jag lyckades missa Mando Diao. Jag såg faktiskt inte ett enda band på fredagen, men det gjorde inte så mycket.

Lördagen var en supertrevlig dag med tälthäng på förmiddagen och konserter på eftermiddagen. Klaxons hade häftigast scenkläder, Lars Winnerbäck hade underbara texter och SMK det skönaste mellansnacket.

På söndagen gick vi upp och började packa ihop. Jag och Manne följde Em till tåget och vinkade av henne, sen var det Manne och Sebbes tur att åka hem och när de dragit drog även jag, Katta, Jonsson och Sofia.

Katta släpptes av i Jönköping, Jonsson i Göteborg och Sofia i Uddevalla och sen var jag ensam kvar i bilen tills jag kom hem till Jessheim vid halv ett på natten, trött och lycklig och skitigare än jag varit tidigare i hela mitt liv.

Under veckan som gått har jag tvättat håret under kallvattenkranen en gång och inte duschat alls. Jag hade bara tänkt tvätta av mig det värsta igår kväll eftersom det blev så sent, men när jag väl börjat kunde jag inte sluta. Jag stod i duschen och skrubbade och tvättade i säkert tjugo minuter och det var en sån fantastisk känsla!

Idag har jag inte gjort mycket, bara tvättat lite och försökt komma igång med livet igen.

Imorgon lägger jag upp foton, håll utkik!!

xoxox


Jag idag


Jag får ingen ordning på luggen idag, den är helt sned!

  



Puss på er alla, nu åker jag till Hultsfred, vi hörs om en vecka!

Så börjas det...

Det regnar. Bara för att jag ska på festival. Skit. Men det är väl ingen riktig festival utan regn antar jag. Egentligen är det tur att det regnar nu, eftersom jag alltid packar efter det väder som råder just när jag fyller väskorna. I New York höll jag ju på att frysa ihjäl eftersom det var sol när jag åkte och regn när jag var där.

Just nu ångrar jag att jag inte köpte två saker igår: en regnponcho och campingstolen. Jag hoppas jag kan hitta lite sånt i Göteborg.

Jag är lite fundersam på var sjutton Katarina har tagit vägen också. Hon har inte svarat i telefonen på hela veckan. Jaja, hon hör säkert av sig när jag ska hämta henne på stationen, vi har ju trots allt bestämt att hon ska komma hit runt två, så då gör hon säkert det.

Nej, nu måste jag börja packa om.

Vi hörs!


Frukost: Kaffe, vanlijyoghurt och bolle


Solbrillor lär ju inte behövas nu...


xoxox


Lycka!

Jag satt nu och tittade på spelschemat för Hultsfredsfestivalen och såg att Fibes, oh Fibes! ska spela. Jag blev så glad att jag nästan började gråta. Jag älskar dem! Åh, det kan inte bli bättre! Eller jo, det kunde bli bättre väder... För varje gång man tittar på vädret blir det sämre och sämre. Det ska bli varmt, men det ska regna på måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag. Inte mycket, men ändå regn. Typiskt att jag inte köpt stövlar.

Nu ska jag gå och sova lite, imorgon bär det av mot Göteborg och min älskade Jonsson. Gud vad kul det ska bli att träffa honom igen, det har jag inte gjort på två år.

Natti!

xoxox


Festivalpackning

Det går inte alls speciellt bra med min packning inför Hultsfredsfestivalen. Jag har inte packat en grej. Men jag har i alla fall bestämt att jag ska gå ner på stan med Manne och festivalshoppa lite idag. Jag funderar på att köpa en campingstol på Clas Ohlsson för 79 spänn. Den såg skön ut och hade hållare för ölburk. Har en känsla av att om jag köper den kommer den att vara min i ungefär fem minuter innan någon annan inser hur bra den är och snor den.

Flipflops och piloter är redan inhandlade och all alkohol ska vi handla i Sverige. Nu fattas bara att packa ner alla saker och sen är jag klar!




Personalfesten igår var förresten jättekul och jag kom hem vid halv fyra imorse. Jag är faktiskt inte alls speciellt bakis idag även fast det blev en hel del alkohol. Det blev även utgång, men det var inte speciellt spännande, det var typ inget folk ute alls.

Såhär ser jag ut idag, för er som undrar...




 

xoxox

Personalfest

Jag ska snart iväg på personalfest.
Det här är min outfit ikväll:





Och världens finaste halsband.
Nu hoppas jag på en lyckad kväll och går och tar ett glas vin.

xoxox


Ont i fötterna

Jag har fruktansvärt ont i fötterna. Jag är helt enkelt inte gjord för att stå upp åtta timmar om dagen. Inte ens fast jag har på mig Crocs med mjuka inläggssulor. Det är som att gå på moln, men jag får ändå hysteriskt ont. Sökes: nytt jobb!

På kvällen har jag varit hos min kollega, vän och granne Ingunn och ätit mat och kollat på tv. Det var en jättemysig kväll!

Nu är jag ledig i drygt en vecka och imorgon planerar jag att börja packa på allvar inför Hultsfred. Det kan vara bra att börja i tid så jag hinner packa om några gånger för att verkligen banta ner packningen maximalt.

Imorgon ska jag förresten på personalfest med dagiset. Det ska bli kul! Det kanske är bäst att jag går och lägger mig så jag orkar vara vaken då. Jag har knappt sovit någonting de senaste nätterna, inte somnat en natt för två, så jag är lite sliten, men det är ju för varmt för att sova! Inatt ska jag ta ur täcket ur påslakanet och se om det blir bättre då.

God natt!

xoxox


Bastueffekt

Jag har haft en fantastisk dag, trots att jag har jobbat dubbelt. Jag jobbade först på dagis där vi var två vuxna och sex barn på avdelningen. Det var jättevarmt, så på dagen gick vi ut på gården så barnen fick leka i vattenspridaren. Barn är så härliga!

Efter dagis var det bara att dra iväg ner till stan för att jobba i skobutiken. Där är det oerhört varmt och fruktansvärt tråkigt. Idag hände verkligen ingenting!


Det är fortfarande jättevarmt i Norge. Idag kom det lite regn, men istället för att rensa ur luften blev det snarare bastueffekt - det blev ännu varmare och all luft försvann. Men nu ser det i alla fall ut som att det blir bra väder på Hultsfred och det känns bra, hellre lite för varmt än regn. Jag ser verkligen fram emot Hultsfred! Jag skriver packningslistor planerar för fullt. Jag måste börja tvätta också.

Och nu borde jag sova. Jag åkte på jobb imorgon också, fast jag egentligen skulle vara ledig.

xoxox


RSS 2.0