Omstart

Idag har jag jobbat för första gången på tre veckor. Det kändes nästan overkligt att vara tillbaka – och inte på ett bra sätt! Dessutom är mina ögon fortfarande helt konstiga efter den nedrans ögoninflammationen jag drog på mig på Bali (som resulterade i min tredje penicillinkur för i år), vilket ytterligare förstärkte overklighetskänslan.

 

Jag skulle försöka vara lite hälsosam nu också, efter två veckors horisontalläge i solstol och allt för hög alkoholkonsumtion, så jag bestämde mig för att springa en sväng idag på förmiddagen. Gissa om jag blev förbannad när jag kom ut genom dörren och upptäckte att det snöade! Hallå! Det är den 28:e april, då ska det fan inte snöa!! Jag sprang i alla fall en liten runda och hoppas nu på att slippa bli helt invalid av träningsvärk.

 

Igår firade jag min tjugosjätte födelsedag. Det var inte speciellt kul. Jag bakade en tårta som blev den sämsta jag gjort i hela mitt liv och satt ensam större delen av dagen. Amanda tittade in en sväng för att se på mina semesterfoton vilket var mycket trevligt och sen gick hon och jag på grillfest hos lite annat folk från incheck, men jag var så trött att jag gav upp ganska tidigt.

 

Min dygnsrytm är fortfarande helt störd, men jag tänkte att jag kanske skulle kunna vända tillbaka det om jag höll mig vaken länge igår kväll, men icke… Klockan 06.10 imorse var jag klarvaken och kunde inte göra annat än att gå upp. Vi får se om det går bättre inatt. Jag ska snart skriva mer om Bali också, men först måste jag äta lite.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 


Bali, del 1

Nu är vi hemma från Bali. Det var helt fantastiskt och jag önskar att jag kunde dela med mig av allt precis som det var, men det är så svårt med bara bilder och text.

 

Jag och Erik började resan tillsammans från Oslo till Stockholm på morgonen den 6:e april. I Stockholm stannade jag ett par dagar medan Erik åkte vidare till Bali helt själv.

Två dagar senare, 8:e april, var det dags för mig och Sara att åka. När jag satt på bussen till Arlanda ringde Sara och grät. Hennes tåg hade gått sönder i Rättvik. Det slutade i alla fall med att Saras snälla mamma körde henne hela vägen.

Efter det gick allt hur bra som helst och vi sov största delen av resan.


När vi kom fram var vi lite oroliga för om Erik skulle möta oss som han lovat eller om han skulle ha tappat bort sig själv i världen. Det tog ett par minuter innan vi fick syn på honom, men när vi väl hittat varandra var glädjen total. Erik mötte oss solbränd och fin med egen chaufför som körde oss till hotellet i Seminyak.

 

När vi kommit fram satte vi oss på uteplatsen och drack drinkar och bara njöt av värmen och känslan att vara framme.

Vår första dag tog vi det bara lugnt, låg en stund vid havet, åt lite mat, låg lite vid poolen och gick en liten sväng.
 
 
 


 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

xoxox
 
 
 
 
 
 


Äntligen!!!

Ja, nu har jag semester i 21 dagar. Det känns helt ofattbart. Jag åker till Stockholm imorgon och till Bali på torsdag. Helt sjukt!

Jag minns hur jag satt på Dat och Dot en dag för en och en halv månad sedan och höll på att börja gråta för att allt var så hopplöst, men nu har allting vänt och imorgon åker jag!

 

Jag har ägnat hela eftermiddagen åt att vara smått hysterisk och försöka minimera packningen. Jag vet inte riktigt hur det gick, men jag har i alla fall lite plats kvar i ryggsäcken. Jag och Erik har checkat in oss själva till flyget imorgon och bokat de bästa platserna på planet, så det kommer bli toppen.

Herregud, nu händer det verkligen!!
 
 
 

Våra boardingkort och min bagtag
 
 


 
 
 
 

 
Den här bilden har verkligen ingenting att göra med inlägget i övrigt, men den är snygg som fan, så den får vara med ändå
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Långfredag


 

 

 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
xoxox
 
 
 
 
 


Påskledighet

Nu har jag jobbat sista dagen på dagis. På något vis känner jag liksom ingenting inför det. Det blev aldrig något riktigt slut på det hela i och med att det bara var jag och ett barn på min avdelning sista dagen. Jag ska gå dit en dag när jag kommer hem från Bali och säga hejdå på riktigt.

 

Igår blev det dubbelt jobb och efter det körde jag till Mora. När jag kom dit strax innan midnatt visade det sig att vi inte hade något vatten och ingen mat. Kul. Jag fick äta gammalt knäckebröd och kissa i skogen. Jag bestämde mig då för att åka till mormor och morfar en dag tidigare istället, så på eftermiddagen idag körde jag och kusin Micke till Sälen där vi mötte upp Sara och Björn.

 

Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt. Jag hade en idé om att vi alla skulle basta och dricka öl tillsammans, men när det blev dags för bastu var det bara jag som genomförde det. Jag tog min bok och en öl och satt där inne i en timme. Så fantastiskt skönt!

 

Imorgon hoppas vi på solsken och fiske!
 
 
xoxox
 
 
 
 
 


RSS 2.0