Lite stress

De senaste dagarna har varit lite heltiska. I torsdags jobbade jag 04.30-09.30 och åkte direkt från jobbet till Mora, där midsommar skulle firas.
Jag och Sara ägnade torsdagskvällen åt att binda en krans och snacka skit och på fredagen skulle midsommar firas enligt tradition men en massa mat och allsång och alkohol. Jag höll mig dock helt nykter hela midsommarafton.
På lördagen gick jag upp före nio och åkte tillbaka till Norge för att jobba 15-01, kom hem och stöp i säng. På söndagen var det bara att masa sig upp och städa ihop i lägenheten, packa väskan igen och dra iväg på jobb. Hem igen, kasta in packningen i bilen, byta om och köra till Mora. Jag landade i Mora strax efter klockan ett och somnade strax efter två och upp idag före sju.
Men jag klagar inte. Jag tycker det är riktigt skönt att vara lite stressad, även fast mina båda jobb är hopplöst ointressanta.

I all stress och hets har jag dessutom lyckats glömma min dator i Norge, så nu får jag spendera ett par dagar ensam i skogen utan kontakt med omvärlden.
Skönt för mig att jag har en god bok som kan hålla mig sällskap bland tall och mygg.
 
 
xoxox
 
 
 
 

Förberedelser

Midsommar i Dalarna och allt är så idylliskt att man nästan blir illamående (men ändå gillar jag det).
Idag har Sara lärt mig binda blomsterkrans som jag ska ha i håret imorgon.
 
 
 

 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

Pilla, pilla
 
 

Hatt??
 
 

Halsband??
 
 

 
 

Glad midsommar!!
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Igår

Igår hade jag en sån där härlig dag. Jag vaknade till strålande solsken och gick ut och satte mig på uteplatsen och badade och filade fötterna och målade naglarna. Helt härligt!

Björn (som för övrigt flyttat in hos mig nu) kom hem vid 13-tiden. Jag frågade om han också ville bada fötterna, vilket han ville, så jag ordnade fotbad och filade hans fötter också. Jag = snäll syster.

När vi var färdiga vad det dags för mig att gå till jobbet, vilket jag inte alls var sugen på, men det gick verkligen jättebra och jag fick massor gjort och förutom en liten incident med en skitsur passagerare som kastade bagage på oss gick kvällen mycket smidigt.
 
 

 
 

Björnen gjorde ett tappert försök att se det som föriggick på datorskärmen... Dock utan större framgång.
 
 
 

 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

Solsken


 
 
 
Idag skiner solen och jag mår så bra!

Love life!



xoxox
 
 
 
  
 
 

100620

Idag har jag verkligen haft en dålig dag på jobbet. Allt gick verkligen dåligt, gnälliga passagerare, otrevliga passagerare, krångliga passagerare och en massa fel och dessutom ingen paus. Skitdag!

Men precis när jag slutade ringde Erik och ville träffas, så jag hämtade upp honom på väg hem och så satt vi ute i solen på uteplatsen och drack kaffe och åt kakor innan Erik kom på att han nog var lite hungrig ändå.

Jag älskar hur Erik går och gräver i mitt kylskåp som om han bodde här, då vet man att han vill ha mat.

Vi satte oss i bilen och fräste iväg till Kiwi (vår mataffär) och när vi svängde in på parkeringen insåg vi att det är söndag och därmed stängt i hela jävla Norge. Vi blev rejält besvikna tills jag kom på att det ju finns en liten turkaffär gömd bakom kulturhuset som faktiskt har öppet, så vi åkte dit och inhandlade potatis och lök och sen åkte vi hem och gjorde rårakor med örtcrème. Att potatis kan vara så jävla gott!!
 
 
 

 
 
 
xoxox 
 
 
 

 


Tjockistorsdag

Idag har jag och Sara bakat en underbar hallonpaj och sovit i solen. Gud vilka tjockisar vi är! Haha, beach 2010 är ett skämt!
Men vi hade i alla fall en fantastisk dag!
 
 

 
 

 
 
 

Den perfekta stolen och den perfekta fotpallen på den perfekta uteplatsen.
Oooh, life's good!!
 
 

 
xoxox
 
 
  
 
 
 
 

Kaos

Det var som väntat fullständigt kaos på jobbet idag. Det var världens kö redan när jag kom dit vid strax efter kl 04 imorse. Jag kände när jag kom att ”Idag är dagen då jag kommer börja gråta på jobbet”, men jag lyckades hålla mig lugn, trots överbokade flyg och passagerare som inte hade någon koll på regler och bestämmelser för resor till USA.

 

När jag kom hem kraschade jag på gräsmattan och låg där i flera timmar i solen. Helt jävla underbart.


 
 

 
 
Nu ska jag nörda mig med Sims en stund innan jag går och knyter mig. Ikväll ska det bli rekordtidig kväll eftersom jag inte kunde sova alls natten till idag.
 
 
 

xoxox
 
 
 
 
 
 
 


Kakor

Ibland är livet snällt. Som i helgen tillexempel. Jag var till Stockholm och hade den bästa av helger med mat, vin fest och allt som gör livet värt att leva. Att komma hem till Norge var inte alls lika roligt. Lägenheten hade lämnats i ett enda kaos och jag hade dessutom glömt att ta ut soporna där det låg gammal fisk.

Jag har jobbat på ankomst under två dagar nu och inte orkat mer än att jobba och äta. Imorgon väntar ännu en dag med KLM och Air France och jag har haft ont i magen i två dagar över det. Det känns inte alls bra kan jag säga. Jag har dessutom hört att det varit fullständigt kaos de senaste dagarna med halvtimmeslånga förseningar och nu är det dessutom strejk bland säkerhetspersonalen, vilket inte gör saken bättre. Nej fy, jag vill inte!!

 

Nu på kvällen har jag i alla fall bakat kakor som blev mycket goda, så nu har jag någonting att lägga i min fina kakburk som jag fått av moster.

 

Nej, nu blir det sängen, jag ska ju gå upp sisådär kvart i tre inatt för att börja jobba kvart över fyra.
 
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 

 
 


Klart och betalt

Nu har jag och Sara bokat första delen av vår resa. Thailand blir första stoppet! Det ska bli helt jävla fantastiskt!

 
 
 

Bild
 
 

 
 

100609

Det blev varken träning eller flyttorganisering igår. Nej, efter att Erik kommit med frukost fortsatte vi hänga på uteplatsen och istället för att göra vettiga saker började vi dricka vin. Det fortsatte vi med hela eftermiddagen och halva natten. Sara kom och joinade oss strax efter 22 och som vanligt när det är vi tre så hade vi skitkul.

 

Idag har vi fått lön och semesterersättning från Proffice. Det blev inte så mycket, men tillräckligt för att betala flygbiljetterna i alla fall. Vi ska försöka ordna det under dagen idag. Åh, äntligen händer det! Som jag har längtat!
 
 
 
xoxox 
 

 
 
 
 


Frukosten

Frukost á la Erik. Vem kan motstå??
 
 
 
 


 
 
 

 
 
 


Förutom Björn då, som tackade nej till allt utom kaffet....  

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Frukost

Sötaste Erik är på väg hit med frukost till mig, strax efter kl 14. Underbart! Tyvärr är det nog ganska svårt att köpa just frukost till mig, antingen är jag allergisk (mot typ frukt och sånt) eller så äter jag det bara inte (typ bröd och sånt). Jag ska försöka lägga av med kolhydraterna nu igen, det är läge för det kände jag igår när jag drog på mig uniformsbyxorna. Jag ska försöka ta mig ut på en joggingtur idag också. Jag hittade träningsinspiration från ett oväntat håll igår – Carolina Gynning är ute och springer som en tok och kan hon så kan fanimej jag! Jag ska försöka hitta nåt mål med träningen nu också, så jag har någonting att träna inför, inte bara träna för tränandets skull.

 
 
 
 
xoxox 
 
 
 
 
 
 


Regn

Idag är jag ledig och uttråkad direkt från start. Jag tror mest det beror på vädret, faktiskt… Vem blir glad av att vakna till regn, liksom?

Jag måste säga att jag känner en oerhörd lättnad över att veta att jag inte ska vara kvar i Norge speciellt länge till, samtidigt som det känns riktigt läskigt att säga upp all trygghet jag har och åka till andra sidan jorden.

Hm, att börja organisera min flytt kanske är någonting som man kan sysselsätta sig med denna regniga tisdag.
 
 

 
xoxox
 
 
 
 
 


Nära

Nu är det nära, väldigt nära. På onsdag ska jag och Sara boka biljett till Australien och sen är det bara att vänta. Vi tänkte börja med en liten semester och om allt går som det ska så kommer vi först stanna i Thailand, sen en sväng till Singapore, därefter en tur till Bali och sen Australien. Det kommer bli hur bra som helst och inte så farligt dyrt heller.

 

Idag började jag jobba kl 16, så jag hade hela dagen på mig att göra saker. Jag hade hoppats på sol, så jag skulle kunna softa på uteplatsen, men det gick inte som planerat, så istället satt jag inne och lyssnade på p3 dokumentär och målade en tavla. Det kändes riktigt bra att bara sitta och måla och jag känner att jag vill fortsätta, men tavlan blev klar och nu kommer jag inte på någonting bra att måla mer. Typiskt.


 
 
 

 
Jag drömde att jag sydde massor också. Jag borde verkligen börja sy mer, det är kul, men så jävla pilligt. Imorgon är jag ledig, då ska jag försöka göra någonting vettigt av min dag.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

 


Student

I helgen var jag i Mora och firade kusin Micke som tog studenten.
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
I övrigt hade jag en helt fantastisk helg ute i stugan med en massa mys och trevligt sällskap.
 
 
 
 
xoxox 
 
 

  

 

Mora

Nu tar jag med mig mina snygg-skor och åker till Dalarna för att fira kusin Mickes student. Hoppas verkligen vädret håller i sig, för idag är det verkligen helt underbart! Egentligen synd att stänga in sig i en bil när det är såhär, men vad gör man inte…

Trevlig helg allihop!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


onsdag

Idag har jag varit och hälsat på mina dagisbarn. Åh, vad härliga de är! Och de blev jätteglada när jag kom! Jag var lite orolig innan att de inte skulle känna igen mig, men det gjorde de. De kom till och med ihåg mitt namn. Vilken underbar känsla!

Jag tog med mig en påse nybakade muffins och en påse med gamla Disney-filmer också, vilket säkert hjälpte till att höja stämningen ännu mer. Nästa gång ska jag göra ett enormt bullbak och ta med mig bullar till hela dagiset!

 

Nu ska jag städa min krigszon till lägenhet.

 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Hej Sommar!

Jag nästan dör av lycka nu när äntligen solen tittar fram på kalla Norge. Igår låg jag på gräsmattan från kl tio till strax innan fyra med söta Sara som sällskap. Efter vår dag i solen åkte vi ner på sentret (ja, det stavas med S i Norge) och köpte glass.

Dagen idag bjuder också på sol och jag har suttit ute sen jag gick upp vid åtta.

Nu är det dags att slänga i sig lite lunch och gå till jobbet. Det borde vara förbjudet att jobba när det är sånt här väder!
 
 
xoxox
 
 
 
 


RSS 2.0