Fiasko...

Haha, vilket totalt misslyckande gårdagen blev! Vi hade laddat sen i onsdags för att ha en riktig festkväll på fredagen, men efter att ha ätit middag blev vi så trötta och frusna att vi lindade in oss i varsin filt och satte oss framför tv:n och åt chips istället. Inte helt fel det heller.

Idag har vi hunnit med en tur ner till Freo där vi köpt skor inför jobbstarten ikväll. Vi hann även med en frozen yoghurt på Red Spoon och en cappuccino på marknaden. Nu ska jag nog ta och krypa ner i soffan och läsa i ett par timmar, sen är det dags att gå och jobba. Det har jag inte gjort på evigehter!
 
 

 
Frozen Yoghurt från Red Spoon. Så. Jävla. Gott.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 


Tonight's gonna be a good night

Nu har jag gjort om lite här på bloggen. Gillar ni den nya designen? Jag måste säga att jag gillar den!

Medan Sara har skalat potatis har jag dragit på mig lite smink, för snart ska vi gå ut en sväng. Det är blåsigt och kallt som fan ikväll, men ingenting stoppar oss partysvenskar.

Hoppas ni alla får en fantastisk fredagskväll, det ska vi ha!
 
 

 
 

 
 
xoxox
 
 
 


Ät en grek

Ja, sämre dagar har man ju varit med om... Idag fick vi sovmorgon (som vanligt), hemgjort bröd till frukost, en lång stund på soffan med min bok och sen kom Sara och tyckte vi borde hitta på någonting, typ gå en promenad, eller ännu hellre hitta ett jobb.
Så vi tog på oss lite kläder och vandrade iväg till Eat Greek, en grekisk restaurang nere vid Swan River, som Geoff tipsat oss om. Vi stod utanför bra länge och funderade på vad sjutton vi skulle säga. Stället såg ju himla fint ut och vi hade inte ens en ansökan med oss. Tillslut bestämde vi oss i alla fall för att gå in och i dörren blev vi mötta av ägaren som sa åt oss att komma in och sätta oss. Sen förklarade han vad jobbet går ut på och sa att vi skulle komma och provjobba imorgon kväll. Så enkelt var det.
Det verkar dessutom vara ett himla trevligt ställe med bra folk.
Nu ska vi ägna resten av kvällen åt att fira!

Trevlig helg på er!
 
 

 
 
xoxox
 
 
 
 


In this skin

Godmorgon!
Idag har jag gått upp före kl 10 för första gången på hur länge som helst.
Australien bjuder på moln och blåst idag och det är ju inte så roligt. Jag tror att jag ska bjuda Australien på brödbak idag, annars har vi som vanligt inga planer.
Jag håller på att tappa skinnet på armen också. Jag lyckades bränna mig på ångan från vattenkokaren för några dagar sen och nu har skinnet bestämt sig för att ramla av. Äckligt.
 
 
xoxox
 
 
 


Bara för att vi kan!

Idag har vi varit nere i Freo och letat jobb igen. Vi har till och med fyllt i en ansökan för ett jobb idag, så det firar vi med att dricka cider på en onsdag, bara för att vi kan!
Hoppas alla andra har en fin onsdag!
 
 

 
 
xoxox
 
 
 
 

Dagens fem

Här kommer dagens fem på temat "Saker jag gillar med Australien"
 
1. Solen skiner nästan hela tiden (utom just idag.. hmm, vad är det för fel?)
 
2. Det är skitbilligt att dricka vin
 
3. Vi har Indiska Oceanen runt hörnet
 
4. Det finns ungefär en miljon häftiga festivaler som jag vill gå på
 
5. De har världens godaste glass
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Jobbjakt och stora planer

Idag har jag och Sara letat jobb, jobb och jobb. Vi satt i stort sett framför våra datorer hela dagen, tills vi blev helt snurriga i huvudet, men något jobb lyckades vi inte kamma hem. Vi ska göra ett nytt försök inne i Fremantle imorgon, ett lite seriösare försök den här gången.

Jag mår förresten mycket bättre nu. Jag har mått ganska dåligt de senaste dagarna, dels på grund av att jag har varit sjuk, men också för att jag känt mig instängd. Vi har inte gjort mycket annat än hängt i vår lägenhet eller varit på stranden och det har börjat gå mig på nerverna. Jag vill ut och träffa nytt folk, hitta på saker, se saker, uppleva saker och det ska vi göra nu. Vi ska tillexempel åka till Geoffs farbror som har en stor gård ungefär tre timmar härifrån. Det ska bli så roligt! Sen ska jag och Sara ut och göra Australien på riktigt. Gud vad jag längtar! Det dröjer nog ett tag till innan vi ger oss av, men det ska bli så roligt när det väl sker. Ikväll har vi suttit med varsitt glas vin och en karta och funderat på vart vi vill åka och vad vi vill göra. Underbart. Dagdrömmeri är jag bra på.

Just nu har vår lägenhet drabbats av strömavbrott, så allt är kolsvart. Jag tror det tyder på att det är dags att gå och sova.
 
 

 
 
 xoxox
 
 
 


September

Jag gjorde ett litet fotokollage från september. En händelserik månad kan man säga utan att överdriva. En tur till mamma och pappa i Skåne, en sväng till Stockholm, vidare till Thailand, ett dygn i Kuala Lumpur, sen till Bali för att slutligen hamna i Australien.
Ja, det var en spännande månad.
 
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

261010

Jamen godmorgon! Eller morgon och morgon, klockan har hunnit bli strax efter tolv här, men vi sitter fortfarande nyvakna och ofixade vid frukostbordet.

Några planer för dagen har vi inte, men solen skiner och vinden verkar ha lugnat sig lite, så det kanske blir en tur till stranden. Lite mer jobbletande ska vi nog också klara av.
 
 

 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Uppkopplad & avkopplad

Nu har jag äntligen skaffat internet till min egen dator. Jag har saknat det otroligt mycket!
Jag fortsätter att bara ta det lugnt, både jag och Sara var sjuka i förra veckan, så då lämnade vi knappt lägenheten, men idag har vi varit nere i Freo och letat jobb. På ett ställe sökte de kökspersonal och jag funderar på att gå dit med en ansökan imorgon, gillar jag det inte kan jag ju alltid sluta. Jag kan ju i alla fall fråga vad jobbet innebär.

Det börjar bli lite tråkigt att inte göra någonting nu. Jag trodde aldrig att jag skulle tröttna på att vara ledig, men jag är på god väg, så ett jobb skulle verkligen sitta fint.

Nu på kvällen har jag bakat och vi fick kvällsfika med nybakat solrosbröd och te. Jättemysigt.

Åh, nu har jag inte bloggat på så länge att jag inte kan komma på någonting att skriva om... Jag går och lägger mig istället.
Puss på er!
 
 
xoxox
 
 
 
 

Lägenheten

Jag passar på att lägga ut lite bilder på vår underbara lägenhet också.
Mamma, ser du vad fint jag har det??

 
 

 
 

 
Mitt rum
 
 

 
 

 
Saras rum
 
 
 

 
Badrummet
 
 
 

 
Sara putsar fönster
 
 

 

 
Vardagsrum
 
 
 

 
Kök
 
 
 
 
 xoxox
 
 

 

Brevöppnare

Jag har gått och skaffat mig ett jobb här i Australien. Jag har idag ägnat åtta timmar åt att öppna brev i en tävling där man kan vinna en resa till Bali. Ett mycket viktigt och betydelsefullt arbete som betalar mig ungefär 130 kronor i timmen. Tyvärr är det nästan slut på brev och jag tror inte det blir mer än ett par timmars jobb imorgon, men då är det bara att gå ner till jobbshoppen och skaffa ett nytt. Fantastiskt!


 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Förortsungar

Jag får än en gång ursäkta för den dåliga uppdateringen, men så är det när man inte har internet där man bor.
Här är det i alla fall hur bra som helst, vi bor i en jättefin lägenhet och solen skiner varje dag. Jag har inte jobbat på över en månad och jag trivs bra med det.
Vi ska väl börja söka jobb snart, för det börjar bli lite enformigt att bara gå till stranden varje dag, men det vore ju synd att klaga.
Jag älskar livet och här verkar livet älska mig också.

 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 

 


+ + +

Australien ar underbart.
Jag alskar allt med det har landet!
Vi bor pa ett jattetrevligt hostel just nu, men pa mandag ska vi flytta in i en lagenhet och jag tror det kommer bli hur bra som helst.
Igar hade vi en underbar dag pa stranden, vilken tyvarr slutade med att Sara fick migran.
Vi hann i alla fall med ett glas vin pa stan innan vi slockande som tva ljus i orkan strax efter kl 22.

Idag har vi planerat att gora absolut ingenting hela dagen och jag tycker det kanns helt okej.
Nu har vi snart varit borta i en manad. Galet.

RSS 2.0