Lite mycket...

Mitt liv är väldigt bra på det där som kallas ketchupeffekt - först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen kommer allt på en gång.
Just nu händer allt på en och samma gång. Jag jobbar jättemycket, jag har precis skrivit på alla papper och köpt en lägenhet, jag ska försöka organisera upp min egen ekonomi samtidigt som jag jobbar 12 timmar om dygnet och råkade festa till det alldeles för mycket i fredags kväll.

Jag ska få nycklarna till lägenheten fredagen den 17 juni, så den som känner sig sugen på flyttpizza och öl kan komma förbi på lördagen den 18 juni, då jag har tänkt flytta in.

Nästa vecka drar jag till Barcelona. Det ska bli så himla mysigt!
Jag reser alldeles för lite i Europa och det ska bli så kul att komma iväg lite med familjen. Underbara älskade familj, vi gör alldeles för lite tillsammans!
Hoppas verkligen det är slut på all aska och sån skit nu, så vi kommer iväg.

Först måste jag dock upp till Mora och hämta lite sommarkläder, för det känns ju inte speciellt kul att åka på semester i jeans och kängor...
Imorgon åker jag alltså norrut och passar på att hämta älskade mamma på Arlanda, eftersom hon ska till Falun på jobb.

Jag ska hälsa på finaste Elin också och ge henne den hemliga lådan som jag är så nöjd över.
Jag är faktiskt så nöjd över den där lådan att jag funderar på att köpa några fler att klä in och ha i min nya lägenhet.

Peace & Love-biljetter måste också införskaffas snarast. Både lillebror och 30 Seconds to Mars ska spela, så det kan man ju bara inte missa.

Men först ska det jobbas, 15-01.30 idag.
Hej hopp!!
 
 
 

Här är en bild på lägenheten också, ifall någon undrar var jag ska bo :)
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Så kan det gå...

Malin som jag bor hos brukar säga "Är det rätt, är det lätt".
Jag börjar tro att det är sant.

Idag skulle jag ha tittat på en lägenhet som jag trodde var den perfekta lägenheten, men igår fick jag reda på att den redan var såld.
Imorse skulle jag titta på en annan lägenhet, en ganska stor medn ful och i ett område jag egentligen inte vill bo i. Sen ändrade jag mig, ringde mäklaren jag skulle träffa och ställde in, ringde istället en annan mäklare och åkte ut till Telefonplan.
Där fick jag titta på en otroligt snygg lägenhet, en tvåa på 47 kvadrat som kändes så himla rätt. Jättetrevligt område, nära tunnelbanan, nära stan, nära Renströmskan som jag träffar alldeles för sällan.

Trevlig mäklare var det också.

Så jag slog till. Pang!
Jag köpte den.
Jag har köpt en lägenhet.
Herregud.
Det är ju lite galet.
Och jääävligt dyrt, men jag tror det kommer bli hur bra som helst.

Äntligen!
Jag har inte skrivit på några papper än, men det ska vi göra innan jobbet imorgon, sen är det klart, då är jag lägenhetsägare.

Galet.




Min finaste Elin fyller år idag också.
Jag och katten har byggt ett paket till henne.
En låda blev det. En prickig.
Jättefin!
Och katten blev så glad att jag hade köpt en låda som han kunde sitta i och även ett lock han kunde ligga på.

Jag ska visa innehållet sen, men eftersom jag vet att Elin läser min blogg så kan jag inte visa det innan hon fått den.

Hur som helst är det bra mycket mer pyssel med att slå in en låda i papper än vad man kan tro och jag satt i flera timmar med den.
 
Om någon är intresserad så kommer bilder här:
 
 
 

Katt i låda
 
 

Ett litet paket som ligger i lådan
 
 
 

Den prickiga lådan
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Shorts och vax

Jag har lämnat tillbaka mina bilder nu. Vilken lättnad!
För pengarna jag fick tillbaka köpte jag ett par shorts. De är fantastiska!
Hängselshorts. Jag är så svag för hängselshorts!!

Nu ska jag göra matlåda till mig själv för kommande två dygn då jag sammanlagt ska jobba 24.5 timmar.

Imorse var jag och tittade på en lägenhet, en jättesuperduperfin som jag nu är med och bjuder på.
Jag är med i en annan budgivning på samma gång på lägenheten jag tittade på i tisdags.
Varför ska det vara så svårt att få tag på ett vettigt boende??

Vaxat bikinilinjen har jag också gjort.
Jag har gjort skönare saker i mitt liv, men det var inte ens hälften så smärtsamt som jag hade trott. Håller det länge kommer jag definitivt göra om det.
Armhålorna nästa, kanske??
Det gör ont, det vet jag, för där har jag kört med min epileringsmaskin, även kallad "den lilla elaka".

Hoppas alla andra har en fantastisk tisdag, eller vad det nu är för dag...
Nästa vecka ska jag åka till Barcelona om det nu inte kommer nåt askmoln och förstör alltihop... Förbannade jävla aska! Kan vi inte sätta en jättestor glaskupa över Island så vi slipper ta del av deras skit?

Oj vad argt det blev nu, det var inte meningen, för jag är faktiskt på ganska bra humör idag.
Jag ska försöka få klart klänningen också, så ni får se hur fin den är!
 
 
 
 

Oj vilken fånig min, men shortsen är underbara och jag kan nog inte leva utan dem...
 
 
 

 
 
 
 

Just det, här är bilden på världens gladaste kjol som jag köpte för några veckor sen.
Älskar den!
Kom nu sommaren så jag får gå omkring i mina skyhöga klackar med mina härliga hängselshorts och min fatastiska kjol.
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

Lättlurad...

Jag var till The Studio idag för att bli fotograferad. Det var en kompis som gett dem mitt nummer och det skulle vara helt gratis, så jag tog med mig några ombyten och drog iväg.
Jag var rätt skeptiskt från början, ingenting är ju gratis och dessutom hade jag en del annat viktigt att ta itu med, som att fortsätta söka olika extrajobb och kurser.
Hur som helst så åkte jag dit, blev sminkad, fixad i håret och fotograferad. Det hela kändes väl rätt okej, alltid kul att bli lite ompysslad.
Sen fick jag se bilderna och konstaterade att jag nog hade gjort det lika bra själv.
Sen fick jag veta vad det skulle kosta att få med sig bilderna.
Jag höll på att smälla av.
Alternativet att inte köpa någon utav bilderna lades aldrig fram. Naturligtvis inte.

Jag valde tillslut två stycken som jag tyckte blev bra, betalade en hutlös summa och gick därifrån.
Så fort jag kom utanför porten insåg jag hur dum jag var som betalat och ringde mamma. Älskade mamma tröstade mig och fick mig att inse att det nog inte var så farligt ändå, men jag kände mig så otroligt dum.
När jag pratat klart tittade jag på kvittot och såg att jag har öppet köp på skiten i en dag, så imorgon ska jag lämna tillbaka det och sen ska jag shoppa för pengarna jag får tillbaka!
Seriöst, hur fan kan man ta drygt 300 spänn för en bild? Jag fick inte ens bilderna utskrivna, utan på en jävla CD-skiva. Min dator läser inte CD-skivor, den är för liten.
Dessutom gör jag det som sagt bättre själv. Till och med helfigursbilderna! Hallå, självutlösaren på kameran är inte att underskatta!

På kvällen har jag frossat riktigt ordentligt i godis, ostbågar och fanta citron. Fan vad gott det var!! Nu har jag naturligtvis jätteont i magen, men det var det värt.

Imorgon ska jag på visning igen.
Dessutom pågår budgivning på lägenheten jag tittade på i tisdags.
Herregud, när ska den här cirkusen sluta?
 
 

Cambild med eget hår och egen make.
Många dagar sen
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

+++

... Och precis när jag tycker som allra sämst om människor och har tappat allt hopp om hela mänskligheten, så kommer två främlingar på nattbussen fram till mig och säger "Fan vad fin du är"

<3
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Jag hatar människor...

Hej.

Idag är jag inte kompis med folk. Inte alls.

Gud vad alla har varit dumma i huvudet idag! Åh!

Jag är inte ens kompis med katten…

 

Det började med att jag hade jättekonstiga drömmar hela natten om allt möjligt otrevligt, bland annat att katten bet mig, så vaknade jag imorse med katten på magen och helt plötsligt bet han mig i handen. Fan vad arg jag blev.

 

Jag tvingade mig själv att sova till typ elva, även fast jag vaknade första gången runt 06, andra gången runt 08 och tredje gången runt 09.

Jag gjorde frukost och en kanna kaffe. Kaffet gjorde mig kissnödig och inte ett dugg pigg.

 

Jag tänkte att jag nog skulle kunna sova lite på bussen till jobbet som ju ändå tar ca 45 minuter. Ja, tjena… Jag fick inte sova en blund för på raden framför mig satte sig en familj bestående av mamma, pappa och två barn.

Mamma och pappa tyckte att det var en jättebra idé att ge barnen varsina bjällror som ungarna gladeligen satt och skakade på större delen av bussresan.

Jag var otroligt nära att säga åt dem att visa lite hänsyn till sina medresenärer, men den stora svensken i mig fick mig att sitta lugnt och fint och vara skitarg i det tysta.

 

På jobbet fungerade inte min hjärna alls och jag blandade ihop flygplatskoder och glömde be om telefonnummer till passagerare som skrev rapporter och liknande.

Kaffe gjorde mig illamående och inte ett dugg pigg.

 

Runt 18-tiden blev jag ensam och drog iväg till terminal 5 där allting också strulade, naturligtvis. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra med alla bagage som kommit in, kunde inte räkna ut vilken leverans som skulle köra till vilken adress och slutligen var jag skulle göra av väskorna som ska köras ut imorgon.

Sen fick jag helt hjärnsläpp och kunde inte ens rusha ett bagage till Turkiet, vilket är det lättaste man kan göra.

 

Jag var nästan helt klar med att ordna upp mitt kaos när en mycket upprörd passagerare kom fram till mig och undrade vem han kunde klaga hos.

Jag lyssnade på hans två mil långa historia och sa att alla klagomål lämnas till flygbolaget direkt via email. Han hävdade att det inte var flygbolagets fel, utan markpersonalen och speciellt de som jobbat på specialbagage, så han ville klaga direkt hos dem.

Jag försökte än en gång förklara att det inte funkar så, man lämnar alla klagomål till flygbolaget, för det är de som hyrt in oss som markpersonal.

Han gav sig inte, drog sin historia igen, jag lyssnade och förstod och försökte återigen tala om för honom att han skulle kontakta flygbolaget.

Tillslut fick jag honom att gå ut till informationen för att få tag i alla telefonnummer han ville ha, som inte jag hade och efter typ fyra minuter ringde han på min telefon och ville framföra sina klagomål.

Suck!

 

Sen blev det lugnt igen och jag åt mat och vilade en stund för att försöka få igång hjärnan. Med tanke på allt kaffe jag hällt i mig under dagen gick det mindre bra.

 

Kvällen gick relativt bra, inga större missöden förutom ett helt onödigt bandbyte, fördröjd leverans av bagage till ankomsthallen samt ett bandstopp, och sen fick jag åka hem.

 

Jag tänkte att jag skulle få sova lite på bussen hem, men inte.

Nejdå, på raden bakom mig satte sig ett par – han så långt till vänster det gick och hon så långt till höger det gick, på varsin sida mittgången. Sen satt de och vrålade till varandra hela vägen in till stan.

Åh! Kan inte folk bara respektera att andra kanske vill vila lite när det är mitt i natten??

 

Jag överlevde i alla fall bussturen och gick ner i tunnelbanan, där jag fick stå i en kvart innan tåget kom.

Okej, en kvart är inte hela världen, speciellt inte när man slipper stå ute i tre plusgrader och snöblandat regn, så det var inte så farligt. (Inte för att det är tre plusgrader och snöblandat regn just nu, men det har jag varit med om när jag jobbat natt förut.)

När jag klev på tåget började en gubbe skrika och skälla på engelska åt i princip alla i hela vagnen. Speciellt skällde han på några mongoler som han kallade för kineser. De tog naturligtvis illa vid sig och började käfta tillbaka.

Jag hamnade naturligtvis mitt i det hela och försökte sjunka genom golvet i tåget för att de inte skulle se mig.

Sen var det två tjejer i 30-årsåldern som inte kunde vara tysta utan skulle också vara med och käfta.

Jag trodde att någon skulle ta till fysiskt våld, men som tur var visade det sig att alla i hela vagnen bara var väldigt stora i käften.

 

Jag förstår inte! Kan inte folk bara vara lugna och snälla? Måste alla föra ett jävla liv och bjällra med bjällror, prata jättejättehögt eller skrika oförskämdheter åt varandra? Och måste alla göra det precis idag?

Nej, nu får den här skitdagen ta och vara slut, jag orkar inte mer!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 


Ett nytt jobb, en dejt och total besatthet

Idag har jag börjat nytt jobb. Eller nytt och nytt, men nytt för den här gången. Jag har börjat på incheckningen på Arlanda. Det är precis som i Oslo, förutom att det är fler terminaler och jag har ingenriktig koll på just terminalerna, men det kommer väl med tiden.
Ja, det var steg två i att ta över hela flygplatsen, moahahaha...

Jag var på dejt för ett par dagar sen. En sån där jättemysig kväll med ösregn. Vi gömde oss på en jättemysig resturang, pratade, åt jättegod mat och efteråt hade det slutat regna, så vi promenerade och höll varandra i händerna. Totalmys!

Jag fortsätter mitt klänningsprojekt också. Jag höll på att komma för sent till jobbet idag eftersom jag satt och sydde och helt glömde bort tiden. Herregud, jag har ju blivit helt besatt!
Låt den där nedrans klänningen bli klar nån gång nu, så jag kan börja tänka på andra saker.
Men istället för att fundera på vettiga saker jag kan göra när den är klar har jag börjat fundera på andra saker jag kan sy. Hmm, vad är det som händer? Jag som inte kan sy... Jag tycker ju inte ens om att sy...

Nu ska jag i alla fall sova, så jag orkar upp och fortätta övertagandet av flygplatsen imorgon.

Puss och kram!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Tisdag 20110517

Idag har jag börjat sy på min klänning.
Det är jätteroligt!

Malin och Sigge har hjälpt mig. Malin har hjälpt mig på ett mycket pedagogiskt och bra sätt, Sigge har hjälpt mig som katter hjälper till mest - han har legat i vägen precis hela dagen.
Det allra bästa tyckte han var att ligga precis mitt på tyg och mönsterdelar just när jag skulle klippa.
Jag var mest rädd att han skulle sticka sig på nålarna.

Uderbara misse!


På eftermiddagen fick jag låna Malins supercykel för att åka och titta på en lägenhet. Den här ska jag fanimej ha! Den var så himla fin och underbar på alla sätt, en perfekt liten Frida-lägenhet.
Det var förresten första gången jag cyklade i stan och det var absolut livsfarligt, plus att det var fruktansvärt jobbigt. Haha, jag kommer ha träningsvärk i flera dagar nu.

Norge firar nationaldag och min kusin fyller år.
Ja, en jäkla massa som händer just nu alltså.

Och det tregnar till och från, men jag är på bra humör ändå.

Hoppas alla haft en fin tisdag och hoppas att ni som är i Norge haft en fantastisk sjuttonde maj!

Kärlek till alla, speciellt de bittra tjejerna från igår. Jag tror de behöver det.
 
 
 
 

Katt på tyg
 
 

 

 
Tur för mig att jag fått en bonuskatt!
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

In my face!

Ja, där fick jag för att jag sa att det händer för lite saker på mitt jobb.

Jag har nog aldrig varit med om att det hänt så mycket på samma gång på ankomst, men jag klarade det helt galant. Roligt hade jag dessutom och for runt som en virvelvind och skrev rapporter, rushade bagage, ringde passagerare, ordnade med leveranser, klättrade på bagagebandet som stannat, sprang hit och dit med väskor och jobbade så jag blev helt genomsvettig.

 

Sen kom en flight från Köpenhamn och några av de passagerarna hade varit försenade med en flight från Rom, så deras bagage hade inte hunnit med utan skulle komma på nästa flight senare under kvällen.

Det blev en liten kö, så jag ropade på min chef så han också kom ut och hjälpte till att skriva rapporter.

Allting gick bra tills jag började hjälpa de som stod sist i kön. Tre tjejer i 30-årsåldern som absolut skulle hålla på att ställa helt orimliga krav och ställa till en scen och bete sig riktigt illa. Jag försökte hålla mig lugn och talade sakligt om för dem att vi skulle få in bagaget senare under kvällen och sen skulle de få det hemkört dagen efter.

Då började de skrika att det var helt oacceptabelt att få det dagen efter, de hade ju allt sitt smink i väskorna, de skrek på mig, de skrek på min chef, de var de värsta passagerare jag någonsin träffat på.

Det tog inte många minuter innan jag var så arg att jag skakade, samtidigt som jag nästan inte kunde hålla mig för skratt eftersom de betedde sig så otroligt barnsligt. De skulle sett sig själva!

När jag, efter otroligt mycket om och men, hade skrivit klart deras rapporter och dyrt och heligt lovat att jag skulle ringa när bagaget kommit in önskade jag dem en trevlig kväll och fick då fingret av en utav dem.

Fan vad arg jag blev!

Jag har aldrig fått fingret av någon och jag tog faktiskt otroligt illa vid mig.

Jag brukar vara ganska bra på att hålla distans, jag vet att de inte är arga på mig, utan frustrerade för att de inte fått sina saker, men de här brudarna lyckades ta sig in under skinnet på mig och det gjorde mig illa på riktigt.

Det de inte riktigt tänkte på var att det är jag som ordnar så att de får tillbaka sina väskor med allt livsviktigt smink. Jag kan dessutom meddela alla mina kollegor samt huvudkontoret för flygbolaget att de här passagerarna har betett sig riktigt illa. Det gjorde jag.

Och när deras väskor kom in lite senare på kvällen hade jag helt fullt upp med en massa annat, så jag kunde faktiskt inte ringa.

Ja, synd för dem, men man ska inte jävlas med den enda personen i världen som kan hjälpa en att få tillbaka sin väska.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Lite lite

Gud vad tråkig den här bloggen börjar bli.
Jag ber om ursäkt för det och skyller på att jag har alldeles för lite av allting i mitt liv just nu.
För lite sömn, för lite tid, för lite egen lägenhet, för lite folk jag känner i stan, för lite intressanta saker som händer på jobbet... Ja, ni fattar.
Jag kanske ska ta en bloggpaus tills någonting lite mer spännande händer?
Varför är det förresten så svårt att stava till paus på svenska? De allra flesta stavar det på engelska med ett e på slutet. Ibland skrivs det till och med med stort P. Varför? Är det liksom någonting speciellt med just det ordet? Jag förstår inte!
Nu ska den lilla språknörden sluta vara larvig, klä på sig uniformen och traska iväg till jobbet.
Jag har ringt på en till lägenhet för att få en förhandsvisning idag igen.
Åh, det är ett gissel det där med att hitta bostad.
Är det någon som har en lägenhet i Stockholm till mig så kan ni väl slå en signal?

 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Sämst på sovmorgon...

Haha, jag är sämst på sovmorgon.
Jag slockande som ett ljus i orkan strax efter midnatt och vaknade kl 09.25 och kunde absolut inte sova mer.

Ja, vad annat kan man gör än att gå upp?

Jag har förresten påbörjat ett litet projekt.
Projektet innebär att jag ska sy en klänning.
Malin som jag bor hos är väldens snällaste och ska hjälpa mig genomföra det. Åh, jag är jätteentusiastisk!
Jag var ute och köpte tyg idag.
Se så fint! 
 
 
 

Det är typ vårgrönt, fast det syns inte så bra...
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Fortfarande sliten...

Nej fy, vilken ruggig och trist fredagskväll.
Jag trodde det skulle bli bättre av att sova några timmar, men det gav ju bara motsatt effekt. Jag är alltså inte alls pigg och känner för att vara uppe och vara kreativ hela natten, nej, jag sitter här och gäspar och fryser och vill helst av allt bara äta jättemycket chips och se någon riktigt härlig film.
Jag har dock några problem...

Problem 1: Jag har inga chips alls och jag är för kall och trött för att ta mig ner till affären
Problem 2: Jag tror att affären har stängt
Problem 3: Jag har ingen film

Vad har jag då? Ost har jag. Och två böcker.
Ja, ost och bok får det bli. Till klockan fyra.
Det kan aldrig vara hälsosamt att tvingas vända på dygnet på det här viset!
 
 
 
xoxox
 
 
 

Sliiiiten

Nu är jag sådär sliten igen. Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag klarat av ungefär nio timmars sömn på två nätter. Nu är det dessutom dags att ställa om inför nattjobb, vilket innebär att jag måste vara vaken superduperlänge inatt. Jag tror inte jag pallar det, jag bara måste sova middag ett par timmar.

 

Jag satt och räknade lite på bussen hem idag och kom fram till att om jag inte tar på mig ett enda pass till på flygplatsen kommer jag upp i 170 jobbtimmar i maj månad. Det är ganska bra. Jag hoppas på fler pass och kanske ett extrajobb på det.

Hej jobbentusiasm!

 

Fettentusiasmen har också vaknat igen.

Jag har kommit på att de där jädrans kolhydraterna mest bara ställer till problem, så nu  är jag tillbaka på LCHF och har precis avnjutit fläskpannkaka utan mjöl med en krämig kålsallad. Fan vad gott det var!

 

Nej, nu blir det fasiken sängen ett par timmar!

Vi kan höras igen inatt när jag har tråkigt.

 

Puss å kram
 
 
 

 
 
 
xoxox
 
 
 
 


+++

Åh, äntligen har jag gjort mer än absolut ingenting.
Igår bjöds jag på middag och rödvin och jag somnade väl runt två på morgonen skulle jag tro. Klockan ringde strax efter fyra och då var det bara att masa sig iväg till jobbet.

Att säga att jag är jättepigg idag är lite av en överdrift. Eller rent av en osanning.
Men det är det värt!

Imorgon ringer klockan ännu tidigare och jag ska vara på Arlanda kl 06.00. Wiho!

Godnatt.
  
 
 
xoxox
 
 
 


Ingenting

Gud vad jag är bra på att göra ingenting!
Idag har jag inte sökt ett jobb och jag har inte sökt en hel hög med kurser som jag vill läsa till hösten.
Nej, istället har jag ägnat dagen åt shopping.
Inte helt fel det heller. Jag ska visa mina fina fynd lite senare. Jag har bland annat hittat världens gladaste kjol som passar otroligt fint till de där skorna jag inte kan lev utan.

Jag har lekt lite med Photoshop också. Jag vill gå en hel kurs i Photoshop! Det är så himla roligt!
En ny header blev det nu igen.
Och en annan bild på mig själv också.
Hej, Frida heter jag och jag gillar egobilder... :P

Imorgon ska jag inte alls vara ledig, för de ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba extra och jag är ju inte den som är den, så jag tackade naturligtvis ja, även fast jag inte är klar med min dubbelgång än.

 
 

Såhär ser jag ut efter lite Photoshopande.
See why I like it?? ;)
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Nu har jag tagit fredag

Nu har jag tagit fredag igen. Det kan jag behöva efter att ha förlorat två lägenheter och haft en allmänt pissig dag. Nej, det är inte alltid så himla roligt, men jag får väl äta en låda Ben & Jerry's ikväll och starta om imorgon igen, när jag är ledig.

Vin är också bra.
 
 
 

 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


Ny design

Nu har jag spenderat kvällen med att göra om här på bloggen igen. Nej, jag har verkligen ingenting bättre för mig.

Eller jo, det har jag ju faktiskt. Jag kämpar på med att försöka hitta någonstans att bo och idag har jag varit på tre lägenhetsvisningar, varav två var riktigt intressanta.
Vi får se vart det leder.

Helgen har i alla fall varit tokmysig och jag har haft det riktigt bra. Vädret har visat sig från sin bästa sida och jag har fått riktiga sommarkänslor. Åh vad det är härligt när värmen kommer, då vill man ha en egen balkong i söderläge.
 
 
 

Här kan man bo...
 
 
 

Här kan man också bo...
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Ett liv på riktigt

Hej och god fredag!!
Här i Stockholm skiner solen idag. Jag har sovit alldeles för lite och jobbat lite för mycket. Fast det är inte riktigt sant. Sovit för lite har jag gjort, men jag har verkligen inte jobbat för mycket. Jobbat sent däremot, har jag gjort. jag har kommit hem vid halv fem två nätter i rad, men nu är jag färdig med jobb för den här veckan och ska njuta av en långhelg.

Helgen ska spenderas i Eskilstuna, av alla ställen på hela jorden. Jag tror det blir kanon och hoppas på solsken och picknick.

Sen hoppas jag att min boendesituation kan ta och lösa sig också. Inte så att jag vantrivs alls, men jag vill inte vara i vägen! Det är en rätt jobbig känsla när man är inneboende. Det är en helt annan sak att dela lägenhet med en kompis, då bor man liksom på lika villkor, men här är det jag som bor hos den här familjen i deras hem.
Jag uppskattar otroligt mycket att jag får bo här, men jag vill ändå så snabbt som möjligt hitta ett eget hem, få hit alla mina saker och börja ett liv på riktigt.
Ja, ett liv på riktigt låter oerhört lockande! Det står högst på önskelistan just nu.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

<3

Som de flesta säkert redan vet så har jag jobbat i helgen medan de jag bor hos har varit ute på landet.

De kom tillbaka idag och det visade sig att katten Sigge saknat mig en hel del. Han hade tydligen lagt sig i min säng på en gång de kommit hem och när jag sen kom hem låg han först i mitt knä när jag åt middag och sen var jag tvungen att bära runt på honom som en liten bebis resten av kvällen. Gullmisse!

 

Annars händer det verkligen inte mycket. Jag försöker ställa om från att ha jobbat tidigt till att jobba sent och jag håller just nu mig själv vaken trots att hjärnan är helt ur funktion av trötthet. Nej, jag tror jag lägger ner det här för idag och gör ett nytt försök imorgon.

 

God natt.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 


RSS 2.0