Jag bakade macarons igår för första gången...

instagram_img_20 (MMS)

Jag bakade macarons igår för första gången i mitt liv. Jag gav mig på att göra tre olika på samma gång, rosa med hallon, gröna med citron & lime samt bruna med choklad. De rosa blev riktigt bra, men de gröna och bruna blev totalt fiasko, spruckna på ytan och med stora hål i botten. Sen brände jag kolakrämen jag skulle fylla de bruna med. Nej, fiasko som sagt. Jag ska göra ett nytt försök snart, men först måste jag nog forska lite i ämnet och komma på vad som blev så fel. Xoxo


...

Fråga: Varför blir jag alltid jättemegasupertörstig precis innan jag ska gå och lägga mig?
Urbota dumt!
Nu går jag och lägger mig.
Med magen full av vatten.
xoxox

Balance

Det här med balans i livet verkar jag ha lite svårt för. Det är svart eller vitt, allt eller inget, underbart eller överjävligt.
Just nu är det dock mest dygnsrytmen som ställer till det. Min kropp vill vara vaken på nätterna och sova på dagarna. Min hjärna är tvärt om. Eller om det är vice versa.
Hur som helst.
Förra inlägget om att kokt katt skulle serveras på midsommar var inte alls lika festligt när inte bilden var med. Bilden på katten som klivit in i spisen alltså.
Så vi kör den igen.
Det har ju naturligtvis hänt en jävla massa sen sist jag skrev eftersom en halv evighet förflutit sen dess. Jag har haft semserter, det har varit midsommar, jag har varit på festival, jag har börjat träna och slutat igen, jag har bakat massor med bullar och jag har firat Johannes födelsedag som visade sig bli årets hittills finaste dag.
Joråsåatt...
Nytt nagellack har jag kladdat på också
Jag har faktiskt målat andra saker på naglarna också.
Se här:
Vattenmarmor
Med prickar och rosor
Blå blommor
Lite blommor på tårna
Och rosa blommor
Jaja, nu ska jag väl försöka sova lite.
Hörs en annan dag!
xoxox

RSS 2.0