+++

Herregud, det händer för mycket för att jag ska hinna skriva någonting här alls!
Till alla som undrar hur det är med Stig kan jag säga att han lever livet på landet och har blivit tonårstrotsig och klädsamt fyllig (inte alls detsamma som tjock!).
Jag har börjat experimentera med surdegar och faktiskt lyckats få ihop ett bröd. Total lycka!
Just nu har jag startat en vetesurdeg som ser riktigt lovande ut, bubblig och trådig och fluffig. Hoppas nu att den överlever till torsdag då jag tänkt sätta igång med att baka Levain.
Vinet gick dock åt skogen. För mycket frukt och socker till alldeles för lite vatten, men jag ger inte upp, jag ska prova igen med en större balja.
Jag provade för övrigt att göra cider också, men den möglade, så det var inte alls kul. Det ska jag också prova att göra på nytt inom en relativt snar framtid.
Jag fortsätter att vara ihop med Johannes också och han fortsätter att vara underbar.
I lördags var vi på dop och senare på kvällen gick vi ut med några kompisar. Jag hade bara tänkt vara med och äta lite mat och sen gå hem... Det slutade med att vi krälade hem vid halv tre på natten. Bra där!
På söndagen hade jag lyckats bjuda in halva Johannes släkt på bullbak och middag, så det var bara att masa sig ur sängen och snabbstäda lägenheten och sätta igång. Eloge till mig!
Semester har vi planerat också!
Den 20 april åker jag och Johannes till Sri Lanka för tio dagars sol och värme, samt förhoppningsvis en leopardsafari.
Jag har skaffat nytt pass där jag ser ut som en mördare och vad som är ännu bättre är att jag har fått ID-biljetter med Qatar som vi ska resa med! Det innebär att jag typ inte betalar någonting alls för att flyga, men att jag måste resa på stand by.
Jag är nervös.
Visum har vi inte skaffat än heller.
Och inte kollat vaccinationer.
Tjejen med framförhållning, ja...
Nej, nu ska jag sova, har varit helt död de senaste dagarna och tydligen har det synts på mig också...
Puss och kram!
xoxox

Premiär!

100media_imag005 (MMS)

Premiär!


RSS 2.0