Sjuk.

Min stackars feberhjärna har verkligen jobbat för full maskin inatt... Jag har haft så otroligt konstiga drömmar hela natten, vilka började med att jag var ute och cyklade trehjuling med South Park-killarna, sen cyklade jag med brorsans kompis till flygplatsen och där visade det sig att jag hade kollegor som jag aldrig träffat, på en flygplats jag inte visste fanns. När vi stod där i incheckningskön och skulle flyga till Budapest kom jag på att jag inte hade passet med mig, så jag fick cykla hem igen för att hämta det, men glömde det igen, eftersom jag började kramas med en jättestor tiger. Alltså inte sådär som när jag var i Thailand och bara låg lite snett på en tiger, utan verkligen mellan alla fyra ben, som för övrigt var jättetunga.
Efter det kom jag och min bror på att vi borde starta en akuservice på ICA, där man skulle kunna beställa hem lite mjölk eller få någon att hämta ens pass eller vad man nu kan behöva akut hjälp med.
Som sagt, stackars feberhjärna...
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Halloweenfest

I helgen var jag på Halloweenfest, utklädd till brud.
Det var en mycket lyckad tillställning där det bjöds på sangria (som jag fick dricka genom sugrör) och dans hela natten.

Här kommer några bilder


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas alla hade en riktigt trevlig helg!
 
 
xoxox
 
  
 
 
 
 
 

RSS 2.0