...

Idag när jag kom hem från jobbet hade Kristian bytt skepnad. Min annars så lena och fluffiga hamsterkille hade förvandlat sig själv till ett rufsigt marsvin. Jag vet inte hur han betett sig för att lyckas med det, men jag gissar att det har någonting med det stekta ägget han fick till frukost att göra.... Jag ska hädanefter bara ge honom stekt ägg under kontrollerade former och inte låta honom släpa det med sig in i boet. Älskade lilla gullunge.
Jag har kammat honom med en tanborste nu i alla fall, så nu är han fluffig och rund igen.
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Det här med att vara hamstermamma...

 
Ja, jag har köpt en hamster. En liten cremefärgad guldhamster som fått namnet Kristian Tyrann.
Det är faktiskt riktigt roligt att vara hamstermamma åt en liten vilde. Han är så charmig, även fast han inte är speciellt gosig, men det går bra att klappa honom de få gånger som han faktiskt är tillräckligt stilla för att kunna klappas. En gång var han både stilla och trött, så då kunde jag klappa på honom tills han somnade.
Min älskade mor, tillika Kristians hamstermormor har önskat lite bilder på vilden, så här kommer de
 
 
Här är han, Tyrannen, i sin rasthage som vi byggt i min bokylla
 
 
Här lattjar han bland böckerna i rasthagen
 
 
Här klättrar han i gardinen
 
 
Det är lite svårt att få en skarp bild på honom, för han är en riktigt livlig liten rackare. Här är han på väg upp på böckerna
 
 
Helst av allt vill han bo i bokhyllan. Maten som syns på bilden har han själv släpat dit och jag är väl sådär halvglad åt det... Han ser för övrigt väldigt vit ut på bilden, men det är på grund av blixten.
 
 
 
Så, nu ska jag bli lite bättre på att uppdatera med bilder på lillkillen.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

RSS 2.0