Rekord!

Jag gav mig ut och sprang nu på kvällen. Jag har gått och gruvat mig lite för det hela dagen, samtidigt som jag liksom känt att jag haft lite spring i benen. Strax efter klockan åtta gav jag mig ut och började väldigt försiktigt med att först gå och sen jogga och så bara fortsatte jag. Jag sänkte dessutom snittiden hela tiden jag sprang och sista biten sprang jag verkligen riktigt snabbt och det var så skönt. Tyvärr fick jag lite ont i knäna, annars hade jag fortsatt en bit till. 5,4 km fick jag ihop på rekordtiden 38 minuter. Fy fan vad jag är bra! Och vilka grymma ben jag har!
 
 
Jag är grymt imponerad av min egen insats!
 
 
 
Jag var in till stan en sväng idag också och letade efter en väska. Jag hittade den perfekta, svart, lagom stor, klassisk modell, helt perfekt... Den kostade 2400 spänn, så den köpte jag inte. Jag sparar det köpet till ett extra speciellt tillfälle, så får vi se om den finns kvar då eller inte.
Istället sprang jag på de perfekta höstskorna. Vem har liksom inte ett akut behov av ett par perfekta höstskor? Det var bara att slå till. Så när jag mycket glad över mitt fina inköp kom hem och tog på mig de fantastiska skorna insåg jag att de var alldeles för små. De gjorde ju ont överallt. Alltså, jag blir så trött på mig själv! Det var ju bara att ringa tillbaka till butiken och fråga om de hade en större storlek som de kunde lägga undan till mig. Tur för mig att de hade det, så det får bli morgondagens projekt.
 
 
Sjukt snygga och alldeles för små skor.
 
 
 
Jaja, nu ska jag äta. Det blir ägg, kesella och spenat. Konstig kombo.
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0