Hej Mexiko, jag tror jag älskar dig

Nu är jag i Mexiko och jag har nog aldrig varit så lättad i hela mitt liv. Det är varmt och fuktigt och tvärtemot vad väderleksrapporten sa så regnar det inte.
USA jävlades inte alls när jag skulle därifrån, förutom att de bytte gate och gav oss en halvtimmes försening, men det tänker jag inte gnälla över.

Att komma in i landet gick så otroligt smidigt så när jag fick tillbaka mitt pass hoppade frågan "Var det allt!?" ur munnen på mig.

Jag har tydligen hamnat ganska långt utanför min bekvämlighetszon också, för helt plötsligt pratar jag med alla jag möter och det är ju det bästa man kan göra. Jag har fått en massa tips om vart jag ska åka och vad jag ska se och blivit inbjuden till poolhäng på hotell.

Mat har jag fått också. Och öl.
När man åker till Mexiko äter man tacos, så enkelt är det. Jag fick en meny på spanska och det enda jag kunde förstå var att det jag beställde var en vegetarisk mix som bland annat innehöll soyachorizo. Galet jävla gott! Inte veganskt, men ändå värt.
Till det blev det en fantastiskt god öl från Tulum.
Jag är så lycklig att jag kommer tuppa av.

Enda oturen idag är att jag glömde ta på myggmedel innan jag gick ut, så nu är benen fulla med bett. Det kan jag ta!

Nu väntar dusch och sömn och imorgon ska jag ut och se vad Cancún har att erbjuda. Eller så hänger jag med ut på party hela natten, det visar sig!

 

 

 Synd att bilden är så dålig, men maten var galet god
 
 
Första ölen
 
 
 
Köket var bara en kub. Lägg märke till lamporna av rivjärn 
 
 
 
Här bor jag
 
 
 
Dörren till mitt rum
 
 
 
En liten del av gården
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0