Tillbaka på taket

Vi har kommit tillbaka till underbara Melaka nu. Vi åkte från Mersing till Port Dickson där vi hängde i tre dagar med engelsmännen och hade det jättebra. Det var bara vi som bodde på hostelet och kvinnan som ägde det var jättegullig.
Idag åkte killarna vidare till Kuala Lumpur, men jag och Malin bestämde oss för att åka till Melaka istället, eftersom vi ville komma tillbaka och hälsa på hos Howard och eventuellt ta en cykeltur till.
Det blev lite av ett fiasko.
Vi kom fram precis som vi skulle, hoppade på en lokalbuss och sa till chauffören att vi skulle till China Town. Han tyckte att vi skulle hoppa av på fel sida mot var vi ville av, så vi förklarade för honom att vi ville åka vidare. Han stannade igen lite senare och tyckte att vi skulle gå av, för därifrån skulle han bara åka längre ut ur stan.
Jag och Malin tyckte inte alls att vi skulle hoppa av utan frågade chauffören om han skulle köra tillbaka till stationen och ja, det skulle han ju. Bra, tyckte vi och satt kvar, hela tiden med gubben surt stirrande i backpegeln.
Vi kom fram precis dit vi skulle och knallade upp till samma Guest House där vi bodde förra gången vi var här och gick in.
Det visade sig dock att Howard åkt till Australien och istället satt där en liten irländska som förklarade att vi missat honom med två dagar.
Åh vad besvikna vi blev!
Inga rum fanns det heller, men vi bestämde oss för att ta två dorm-sängar för natten.
Nu håller vi på att tvätta och sitter på taket och myser i mörkret.
Den här staden är underbar!!
 
 
 

Vårt tak
 
 

 
 
xoxox
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0