juni, hägersten

Nåt utav det tråkigast jag vet är när man gjort en stor kopp kaffe och häller i mjölk och det som kommer ur mjölkpaketet är någon grynig sörja som mest liknar keso. Det är jättetråkigt.
Och att tvätta, det är fan tråkigt!
 
Idag måste jag tvätta och imorgon måste jag jobba. Det känns som att fem lediga dagar var marginellt längre än en helt vanlig helg och jag har som vanligt inte hunnit göra någonting alls.
Fast det är inte helt sant, för nu när jag tänker på det har jag ju gjort massor.
Jag ska bara lägga upp en massa saker till försäljning också, så jag blir av med lite skit här hemma.
 
Nu ska jag springa!
 
Förresten, om nån vill ge mig en present finns nu "Allison" av Agnes Cecile att köpa på eyesonwalls.com. Den är så fantastisk.
 
 
 
Sjukt fin!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 

Svett

Jag sitter och eftersvettas efter århundradets jobbigaste joggingrunda. Det är tydligt att det är dags för mindre fest och mer träning. Jag tar ju livet av mig själv när jag är så förbannat ohälsosam!
Det är illa nog för kroppen med mitt oregelbundna schema, sen all skräpmat och alkohol på det... Nej, skärpning fröken!
 
Igår var jag, Sanna, Julia och Emelie nere på Smaka på Stockholm som hålls årligen i Kungsträdgården. Det fanns oerhört mycket spännande mat, men alldeles för få prova på-portioner, så det blev bara en svensk fisksoppa och nån peruansk kall fiskrätt för min del. 
 
När jag kom hem påbörjade jag ett än så länge väldigt hemligt projekt som inkluderar en kurbits, så det var bara att sätta sig och öva. Det ska nog lösa sig, tror jag. 
 
Nu nu ska jag duscha, sen ska jag sola. Eftermiddagens projekt går ut på att rensa här hemma. Heja mig!
 
 
Svett var det här!
 
 
 
Fantastiskt vacker dag, men inte ultimat att springa i...
 
 
 
Min första kurbits. Det kunde ju vara värre ;)
 
 
Jag blev så sjukt sugen på sill igår, så enda alternativet var att gå till affären och införskaffa sill och potatis
 
 
Fisksoppa och rosé i Kungsträdgården 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

!

 
Jag såg en otroligt rolig video med gnagare på en skivspelare. Kolla  här!
 
 
xoxox
 
 
 
 

Hägersten 13.29

Igår var en riktigt bra dag, även fast jag var mer död än levande. Vi hade personalmöte på jobbet och efter det åkte vi till Uppsala för att äta middag. Tyvärr föll halva styrkan bort, men det var ändå himla trevligt. 
 
hem kom jag alldeles för sent, men när jag väl gjorde det var jag tvungen att bry mig lite om Kristian, som jag inte sett på nästan en vecka. Han blev så glad att jag tog ut honom! Han for runt som en liten virvelvind och klättrade och gnagde på allt han hittade. Sötis! ❤️
 
Nu måste jag fixa lite här hemma, sen ska jag ut och äta med en kompis. 
 
 
Här är vi (nästan) hela jobbgänget på vår fantastiska truck som nu fått flames på sidan. Det syns inte så bra, men det är coolt :)
 
 
 
Jag och Krille på natten
 
 
Han har ju sån bra utsikt där uppe...
hade Kristian varit vild hade han inte varit långlivad. Han har ingen känsla för höjd, men uppåt ska han hela tiden, sen kastar han sig bara ut när han ska ner igen. Knäppis. 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

Alltså...

Morgondimma är tamejfan det vackraste jag vet. 
Idag/inatt/imorse (???) när jag åkte buss från jobbet till bilen såg jag den helt fantastiska dimman, så när jag kom framtill bilen var jag tvungen att köra tillbaka bara för att fotografera den. Naturligtvis ville den inte fastna på bild, men här kommer ändå några bilder eftersom morgonen är fantastisk både med och utan dimma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och när jag kom hem sken morgonsolen in genom köksfönstret och jag insåg att jag inte putsat fönstren på snart ett år...
 
 
 
 
 
Nu jävlar ska här sovas!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 
 

Jag klagar inte, men...

Just nu är jag faktsikt mer död än levande. 
Jag var på allvar rädd att somna när jag körde hem imorse och gjorde allt som stod i min makt för att inte somna, In Flames i lurarna, ac:n på kallaste och tuggade på insidan av kinderna. 
 
Väl hemma kunde jag naturligtvis inte somna, utan låg och vred mig hur länge som helst. 
Skönt att detta är sista natten!
 
 
 
Soluppgången i Märsta var i alla fall väldigt fin
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0