Önska kostar ingenting...

Snälla tomten...
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

Torsdag 140220

Det är torsdag och första dagen på min fyradagarsledighet och jag kan inte alls komma på vad jag ska göra med min dag. Jag borde städa och göra fint här hemma, men det känns ju som att det är det enda jag gör när jag är ledig. Hmm, hur skulle det vara om man lärde sig hålla efter lite så lägenheten håller sig städad och fin lite längre?
 
Sen kan jag inte komma på vad jag ska träna, om jag ska köra ett riktigt mördarpass, ett grundfyspass eller bara gå till gymmet som vanligt. 
 
Jag känner att jag vill vara lite kreativ också, måla eller göra nåt roligt. Jag kanske ska ta tag i det där soffbordet som jag tänkt måla om så länge nu...
Igår målade jag i alla fall naglarna på både fingrarna och tårna. Ganska gulligt, tycker jag. 
 
Jaja, om jag börjar med att klä på mig kanske resten av dagen bara löser sig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Tadaaa!

Nu är det klart! Allt byggande, städande och fixande. Och vad händer? Kristian blev sur och somnade i ett hörn. Han tycker verkligen inte om när jag städar åt honom. 
Såhär blev det tillslut och jag tycker att det är jättefint. 
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 

Hamsterpyssel

Hej, jag heter Frida och jag är sju år. Jag har en hamster som heter Kristian och idag har jag byggt leksaker och hus till honom. Det blev två olika hus, ett svängt rör som jag klädde in i tyg samt en hängmatta. Dessutom har jag köpt ny badsand, mat, matskålar och godis till honom. Älskade lilla vän blev i alla fall nyfiken på ett av sina nya hus och provade det med en gång. Nu ska alla kärl och byttor diskas och sen ska han få det helt städat i sitt hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag får uppdatera med fler bilder när allt är klart. 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Hägersten 13.36

Stark i armarna och svag i benen. Det känns som att de där benen aldrig kommer bli vältränade... För att inte tala om flåset. Katastrof. Jag försökte springa lite på gymet idag, men det går liksom inte. Tio minuter, sen är jag slut. Jaja, ännu en anledning att nöta på. 
 
Nu nu väntar en dag av städ och tvätt, för imorgon kommer världens bästa familj och hälsar på och då ska allt vara så fint det bara kan!
 
 
 
Jag gjorde nya naglar för ett par dagar sen också
 
 
Och igår provade jag att rita ett lejon. Det har jag aldrig gjort förut. 
 
 
 
Haha, man ser ju för rolig ut i träningskläder!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Julklappar

Ikväll slår vi in klappar, jag och Kristian. Älskade lilla vän, han hjälper till genom att gnaga på snörena och jag försöker hindra honom från att förstöra allt i mitt hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0