04.51

Det är så typiskt, man säger att man ska gå ut och bara ta det lugnt, äta lite, dricka ett par glas vin och gå hem tidigt. Gör man det? Nej. Aldrig. Nejdå, man (läs:jag) stannar ute tills stället man är på stänger, sen drar man vidare för bara en öl till eftersom det är så trevligt, man hamnar på ett roligt ställe, man dansar med en söt kille, man hamnar i en rolig konversation och rätt som det är har klockan blivit tre och innan man är hemma är den halv fem. Jodå, jag ska ta det lugnt och gå hem tidigt.xoxox


Uh

Jag är (igen) så trött att jag inte riktigt vet var jag ska göra av mig själv. Det liksom kliar i skelettet för att kroppen inte vill vara med mer. Jag måste verkligen börja sova mer! Nu är klockan strax efter sju på kvällen och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Skönt ändå på något vis, eftersom jag lider av motsatt problem alla andra kvällar. Tiden räcker inte till, jag vill göra en miljon saker, bara fixa lite till och så ska naglarna målas och då måste man ju måla mönster och grejer så det blir riktigt fint, för annars kan man låta bli och hoppsan, där var det fem timmar kvar tills man skulle gå upp igen.
Nu ska jag faktiskt bara vänta tills kycklingen i ugnen är klar, sen ska jag sova. Inte ta ut Kristian, inte bara stryka alla skjortor, inte bara skicka ett mail och kolla facebook och instagram och alla roliga bloggar.
Fast man kanske skulle försöka göra om bloggen lite... och måla naglarna...
 
Imorgon är det event med jobbet. Vi ska tydligen ut och åka båt. Riktigt snabb båt, sådär så man måste ha skyddsutrustning och grejer på sig. Det kan bli kul, det kan bli så att jag gråter och kräks i båten.
 
Sen väntar en helg av ingenting.
Då ska jag måla naglarna och en tavla och städa hela lägenheten grundligt, inklusive kylskåpet, jag ska rasta Krille massor och kanske dricka lite vin, äta nyttig mat och se intressanta dokumentärer och hoppsan där skulle man visst börja jobba om fem timmar.
 
 
 
Här är en bild från Donken i Singapore när jag verkar vara på riktigt gott humör.
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Dagens ros

Jag älskar verkligen blommor! Idag kom jag över två tio-pack rosor för 58 kronor och se så fina de är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

En spontanare

Nu efter midsommar hade jag en liten ambition att hålla mig nykter i åtminstone en vecka. En vecka, det borde man klara. Okejdå, fem dagar, det är ju firmafest på fredag.
Hur gick det?
Ja, det gick väl som med de flesta av mina småprojetk - åt skogen. Fast det här var ju på ett riktigt trevligt sätt åt skogen. I en park med goda vänner och sallad och, såklart, lite bubbel. Jag hade med mig lite saft. Hemgjord rårörd rabarbersaft, men var ändå tvungen att smaka lite bubbel. Det är ju faktiskt sommar!
 
 
 
Så mycker mer sommar blir det nog inte
 
 
  
Anton
 
 
 
Bubbel
 
 
 
Bubbel i sko
 
 
 
Räksallad. Jättegott!
 
 
 
Kvällshimmel
 
 
 
Jahapp, då var det dags att sova igen då, upp klockan fem och tvätta håret och jobbelijobba. Det borde vara tvång på att vara ledig på sommaren!
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 
 
 

Små små hamsterfötter

Kristian gillar rödbetor och blåbär och när han har ätit det så glömmer han ibland att tvätta av sig om fötterna innan han tassar iväg och då ser det ut såhär i buren:
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
 
  
 

Det där med midsommar

Ja, nu har vi gjort det igen - firat midsommar med bravur.
Det var roligt... Tror jag... Jag ler ju i alla fall på bilderna, så det ser då ut som att jag har roligt.
Vi behöver kanske inte orda så mycket mer om den festen, så jag visar bilderna istället, samtliga tagna av Marielle.
 
 
Elinor och Marielle
 
 
Midsommarstång
 
 
Binda rumpa
 
 
 
 
Stefan
 
 
 
Farfar
 
 
 
Jag
 
 
 
Marielle och Farfar
 
 
 
Här kommer stången
 
 
 
Levande musik
 
 
Dags för tipspromenad
  
 
  
Jag och Mormor
 
 
 
Stefan lite senare på kvällen
 
 
 
 
Jag lite senare på kvällen
 
 
 
 
xoxox
 
  
 
  
 

130611

Idag har jag byggt en hatt åt älskade Malin. Nu återstår bara att se om hon gillar den.
 
Så mycket annat händer inte, jag stör mig på saker, män är knäppa, solen skiner ute och jag jobbar inne. Jag känner en viss bitterhet och funderar på om jag ska göra om bloggen till en Bridget Jones-blogg. Det kanske skulle vara roligt.
 
 
 
 
Bara för att Krille är så söt kommer här ett par bilder på honom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxox
 
 
  
 
 

130606

Sveriges nationaldag har spenderats i en park med bästa Julia, ätandes pizza i bikini samtidigt som vi kollade på när hurtiga Friskis och Svettis-människor tärnade. Bra dag.
 
När jag kom hem var Kristian vaken, så jag passade på att ta ett par bilder på honom, lille sötisen.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags att sova för längesen. Imorgon vankas dubbeljobb. Heja heja!
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

RSS 2.0