150128

Hej igen!
Nu har jag varit lite tyst ett tag, har mest latat mig på stranden...
I söndags skulle vi egentligen ta en tidig kväll, bara äta lite och sen softa, men när vi kom till stället där vi skulle äta träffade vi på ett jättehärligt par och det hela slutade med shots, dans och nakenbad bland självlysande plankton. Sån sjukt härlig kväll!
 
Idag har jag också legat på stranden nästan hela dagen. När jag kom tillbaka hem tog jag min bok och satte mig på vår lilla gård för att slappa lite och hörde hur det började prassla vid sidan av mig. Jag satt alldeles stilla och tyst och fick syn på fyra råttor som botaniserade bland soporna och verkade må toppenbra. Två av dem var stora som kaniner och de andra två som möss. Ganska kul och lite läskigt att de är så nära. Jg försökte få en bild, men det gick sådär...
 
Imorse när jag skulle gå till mitt vanliga ställe och äta frukost fick jag en smärre chock då de helt plötsligt rivit ut hela köket. Jag tittade på kvinnan som brukar laga mat och frågade om det ändå gick att få något att äta, men hon ryckte bara på axlarna, så jag fick hitta ett annat ställe... Så kan det gå!
 
 
 
Här kommer bilder på djur
 
Kackerlacka i badrummet. Inte så söt. 
 
 
 
 
Gecko på utsidan av min dörr. Mer söt. 
 
 
 
Råtta på gården. Även den ganska söt. 
 
 
 
xoxox
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0